Search

День відкритих дверей в режимі онлайн

День відкритих дверей в режимі онлайн

В умовах карантину та дистанційного навчання приймальна комісія коледжу з метою профорієнтації учнів не перериває зв'язок з своїми майбутніми абітурієнтами. Сучасна ситуація спонукає колективи шукати нові форми і методи профорієнтаційної роботи.

Одним з таких методів інформування школярів, випускників та їх батьків є проведення Дня відкритих дверей в режимі online, з використанням сервісу Zoom. Цей захід присвячений ознайомленню з особливостями вступу в коледж випускників 9-го та 11-го класів, ПТУ та інших закладів освіти та перспективам продовження навчання у НУБіП України в місті Києві чи інших закладах після отримання диплома фахового молодшого бакалавра. Саме такий захід відбувся 8 травня 2020р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого».

Модератором заходу був директор коледжу Глова Володимир Степанович, який у своєму виступі розповів про загальні питання вступу на навчання та надав поради для тих, хто хоче тут навчатися. Окрім того, він дав інформацію про коледж і про ті можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

Докладніше про цьогорічні умови вступу, спеціальності, засади організації освітнього процесу, особливості навчання в умовах інноваційного освітнього середовища, про матеріально-технічне забезпечення, навчання на між кафедральній лабораторії НУБіП України розповіли заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович, відповідальний секретар приймальної комісії Перит Валентина Володимирівна і методист по роботі зі студентами заочної форми навчання Хомів Наталія Йосипівна.

Подальше представлення в рамках online конференції Дня відкритих дверей запропонували своїми змістовними емоційними виступами наші студенти:

Любінецький Владислав – 31-К група, спеціальність «Комп'ютерна інженерія», який розповів про переваги даної спеціальності та про освітні можливості, які надає коледж;

Бужак Наталія – 36-П група, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», яка презентувала переваги навчання на цій спеціальності та мотивувала свій вибір на користь нашого коледжу серед інших навчальних закладів;

Кондрацька Надія – 42 група, спеціальність «Агрономія», яка розповіла про свої досягнення та ознайомила із перспективами випускників коледжу в аграрній галузі;

Перит Тетяна – 24 група, спеціальність «Облік і оподаткування», голова студентського парламенту розповіла про насиченість студентського життя та умови для самовдосконалення студентів, а також переваги даної професії;

Квік Ірина – 41-Е група, спеціальність «Екологія», яка поділилася враженнями про життя майбутніх екологів, про їх професійну підготовку в процесі навчання та змістовне дозвілля студентів.

Під час трансляції дня відкритих дверей було зареєстровано 63 учасники, з них 43 - учні шкіл з Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей. Дирекція коледжу мала можливість спілкуватися з потенційними абітурієнтами, їх батьками та всіма зацікавленими особами і відповісти на численні їх запитання.

Питання, які поступили в ході online конференції, будуть узагальнені та прокоментовані на сайті коледжу і в інших інформаційних ресурсах. Планується проведення наступної такої конференції наприкінці місяця.

Чекаємо на вас, майбутні абітурієнти - кращі мають навчатися в кращих!

Перит В.В., відповідальний секретар

приймальної комісії коледжу,

: