Search

Готуємось до вступної кампанії

Готуємось до вступної кампанії

28 травня 2020р. Міністерством освіти і науки України було проведено нараду-семінар з метою підготовки до вступної кампанії 2020 року.

Нарада проводилася в онлайн-режимі з трансляцією на офіційній сторінці Міністерства в мережі Facebook.

Учасниками наради були керівники всіх закладів вищої освіти, відповідальні секретарі Приймальних комісій та адміністратори Єдиної державної електронної бази з питань освіти закладів, що здійснюють підготовку за освітніми ступенями молодшого бакалавра, бакалавра, магістра.

                                         

Під час проведення наради з доповіддю про зміни в Умовах прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2020 році виступив Шаров Олег Ігорович, Генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих.

Також учасники наради мали можливість надсилати свої запитання у спільний чат трансляції і отримувати відповіді.

На завершення наради щодо особливостей вступної кампанії 2020 року Олег Ігорович порадив Приймальним комісіям провести комунікації зі своїми вступниками на підставі Правил прийому, а також побажав успіхів у завершенні підготовки та проведенні вступної кампанії.

Слід підкреслити, що випускники 11 класу у 2020 році можуть вступати на навчання в коледж за вступними випробуваннями та за сертифікатами ЗНО за своїм вибором.

Інформацію про онлайн-нараду можна переглянути за посиланнямhttps://www.facebook.com/watch/live/?v=3181507341899951&external_log_id=caf32262b860de033c0c6d3688b60f4d .

Перит В.В.,

секретар приймальної комісії

: