Search

Вітаємо учасницю конкурсу з перемогою!

Вітаємо учасницю конкурсу з перемогою!

На базі Полтавської державної аграрної академії відбувся Конкурс студентських наукових робіт з актуальних проблем управління.

До участі в конкурсі запрошувалися студенти вищих навчальних закладів України I -ІІ рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування галузі знань 07 «Управління та адміністрування».Конкурс відбувся в заочно-дистанційній формі. Юні науковці у своїх дослідженнях вивчили широке коло питань: методологічні аспекти економічного управління підприємством; реалізація функцій менеджменту; удосконалення системи управління місцевими фінансами; застосування сучасних мотиваційних систем та їх вплив на успіх організації; зайнятість населення України; сучасна реклама та її вплив на споживача на сучасному підприємстві; фактори зростання прибутковості діяльності підприємства та ін.

Конкурсанткою від Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого стала студентка 34-Ф групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Терех Ірина Михайлівна, науковим керівником даної роботи була викладач фінансових дисциплін Марусик Марія Яківна.

Терех Ірина Михайлівна у конкурсі студентських наукових робіт зайняла 2-е місце серед закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації галузі знань 07 «Управління та адміністрування» у 2020 навчальному році.

Головою конкурсної комісії, ректором академії, професором Валентиною Аранчій відзначено високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця. Студентка Терех Ірина Михайлівна отримала диплом ІІ ступеня за перемогу у конкурсі студентських наукових робіт та керівник наукової роботи подяку та сертифікат за участь у підготовці студента.

М.Я.Марусик,викладач коледжу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: