Search

Рекомендую коледж !

Рекомендую коледж !

Щирі вітання! Мене звати Адріана Павлівна Литюк. .Другий рік я навчаюся в одному з найкращих університетів України – Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

До цього навчалася у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого», де здобула спеціальність «Економіка підприємства». У коледжі я навчалась три роки і за цей час отримала масу позитивних емоцій. Я щаслива, що мала можливість навчатись у такому чудовому закладі, заняття у нас проходили дуже цікаво та ефективно.

У коледжі постійно проходили різноманітні заходи, на яких була можливість проявити всі свої таланти. Заліщицький коледж ім.Є.Храпливого – це те місце, де ваші роки будуть проходити цікаво і дуже захоплююче. Щиро дякую за цю атмосферу викладачам, адміністрації, директору коледжу Глові Володимиру Степановичу.

У навчальному закладі працюють професіонали своєї справи, викладачі завжди підкажуть і допоможуть, якщо у вас виникають якісь труднощі.

Загалом рекомендую випускникам шкіл вступати саме до ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого», або Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Адріана Литюк, випускниця коледжу,

студентка НУБіП України

: