Search

Наші випускники – наша гордість

Наші випускники – наша гордість

Мотринчук Дмитро Йосипович

Роки навчання: 1996 – 2000.

Директор Навчально-науково-виробничого центру міжнародної стандартизації аграрних і природоохоронних технологій, сировини і готової продукції НУБіП України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Народився в м.Заліщики 17 червня 1981року, навчався в Заліщицькому технікумі (зараз Заліщицький коледж ім.Є.Храпливого) в 1996-2000 роках на спеціальності «Агрохімія», отримав диплом з відзнакою. Куратором групи був Зима Ярослав Васильович.

 

Після закінчення коледжу поступив в Національний аграрний університет (тепер Національний університет біоресурсів і природокористування України) на спеціальність «Агрохімія і ґрунтознавство». В 2004 році отримав диплом Бакалавра з відзнакою, а в 2005 році диплом Магістра з відзнакою.

У 2003 році проходив практичне стажування у Великобританії. Під час навчання був старостою групи. Брав активну участь в житті факультету, з другого по останній курс був головою профбюро факультету.

Після закінчення навчання в магістратурі продовжив навчатись в аспірантурі. В студентські роки ще з технікуму займався туризмом.

З 2006 року працює у відділі євроінтеграції з питань систем менеджменту якості в АПК при Національному університеті біоресурсів і природокористування України інженером І категорії з якості. В 2009 році на базі відділу євроінтеграції було створено Навчально-науково-виробничий центр міжнародної стандартизації аграрних і природоохоронних технологій, сировини та готової продукції. Дмитро Йосипович став директором даного центру. Завдяки роботі центру в НУБіП України було впроваджено та сертифіковано систему менеджменту якості на основі міжнародного стандарту ISO 9001:2008 «Системи управління якістю». Окрім цього, університет в 2012 році став переможцем 17-го Українського національного конкурсу якості на основі моделі ділової досконалості EFQM, а в 2013 році переможцем 9-го турніру з якості країн Центральної та Східної Європи. Зараз даний підрозділ носить назву відділ якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи, де окрім питань якості відділ координує профорієнтаційну роботу в університеті.

Дмитро Йосипович проживає в Києві, одружений, разом з дружиною Оксаною Володимирівною виховують сина Володимира.

Матеріал підготували: Г.Р.Глова, Н.В.Леоненко, М.Д.Олійник, С.Г.Руснак-викладачі коледжу

 

 

 

 

: