Search

Циклова комісія математичних та природничо-наукових дисциплін

Циклові комісії коледжу

Циклова комісія математичних та природничо-наукових дисциплін

Освіта — скарб; праця — ключ до нього.

П'єр Буаст

Математичні та природничо-наукові дисципліни відіграють особливу роль в житті суспільства, оскільки саме вони визначають розвиток інноваційних технологій і престиж країни на світовій арені. Адже, сучасній молодій людині для успішного оволодіння азами обраної професії необхідний високий рівень загальноосвітньої підготовки, лідерські якості, відповідність сучасним вимогам.

Першочерговим завданням, над яким працює комісія, є формування висококваліфікованого молодшого спеціаліста з відповідним рівнем знань, загальнолюдської культури, толерантності, творчої та всебічно розвиненої свідомості особистості.  Всіх викладачів циклової комісії об'єднує бажання і вміння працювати, аналізувати результати своєї роботи, своїми індивідуальними якостями впливати на становлення студентів, як творчо мислячих, високоморальних, соціально адаптованих особистостей.

Гідне місце у роботі зі студентами посідає залучення їх до пошукової та науково-дослідницької роботи. Це сприяє опануванню методології наукових досліджень, удосконалює навички роботи з науковою літературою, розвиває творчу особистість студентів через проведення спостережень та презентацію пошукових проектів. За підсумками роботи творчих груп проводяться науково-практичні конференції.

Ми впевнені, що сучасний фахівець повинен не тільки володіти певними знаннями і професійними навичками, а й уміти самостійно підвищувати свій фаховий рівень, працювати творчо, ініціативно, а тому викладацький колектив циклової комісії математичної та природничо-наукової підготовки активно працює у напрямку впровадження новітніх педагогічних та інноваційних технологій.

Досягнення викладачів та студентів з предметів циклу підтверджують призові місця з предметних олімпіад, творчих конкурсів.

Циклова комісія математичних та природничо-наукових дисциплін об'єднує 8 викладачів, які тісно співпрацюють з кафедрами НУБіП України. Понад тридцять років циклову комісію очолює викладач математики Глова Г.Р. Ми пишаємось досвідченими педагогами, майстрами своєї справи, серед яких:

  • спеціалісти вищої категорії, викладачі-методисти, відмінники освіти і науки України, заслужені працівники НУБіП України: Матвійчук В.П.—викладач хімії, Глова Г.Р.—викладач математики та Руснак С.Г.—викладач фізики;

    — спеціалісти вищої категорії, викладачі-методисти: Озімінська О.Я.—викладач математики, Перит В.В.—викладач хімії, Хомів Н.Й.—викладач фізики;

    — спеціаліст вищої категорії: Гаврилюк В.І.—викладач охорони праці;

    — спеціаліст першої категорії: Тютюнник А.Б.—викладач фізики.

Викладачі циклової комісії щиро вітають цьогорічних випускників коледжу. Зичимо міцного здоров'я, справжнього людського щастя, кохання, посмішок та здійснення усіх мрій і сподівань. Бажаємо Вам активності, гарного настрою і щоденних успіхів-досягнень у Вашій професійній діяльності. А майбутнім абітурієнтам бажаємо стати гідними продовжувачами і примножувачами високих досягнень студентів коледжу, здобуваючи не тільки професійну освіту, але й загальноосвітні знання та атестат про середню освіту, навчаючись в коледжі.

Г.Р.Глова,

голова циклової комісії математичних

та природничо-наукових дисциплін

: