Search

В єднанні з природою

Циклові комісії коледжу

В єднанні з природою

Людина повинна пам'ятати про минуле, бо з історії починається шлях до майбутнього. Так, засіяна нива має заколоситися, а посаджене дерево – дати плід. Відповідно викладачі сповідують благородну мету – турботу про виховання особистості з новою філософією мислення, яка б відповідала вимогам сучасності.

Високий рівень вимог до викладання агрономічних дисциплін у коледжі стимулює педагогічних працівників до постійної та кропіткої праці, пошукової та дослідницької роботи, нових досягнень.

Циклова комісія агрономічних та еколого-інженерних дисциплін охоплює декілька секцій: агрономічних, інженерних та еколого-біологічних дисциплін. Всі викладачі циклової комісії досконало володіють новинками новітніх технологій вирощування с/г культур відповідно до європейських стандартів. На заняттях та при проведенні навчальних практик викладачі звертають увагу студентів на вирощування екологічно чистої, якісної і безпечної с/г продукції.

Особлива увага приділяється розвитку органічного землеробства. Завжди ініціює творчі і нестандартні підходи до вирішення багатьох педагогічних та виробничих проблем директор коледжу В.С.Глова, активний член циклової комісії, магістр управління навчальними закладами, відмінник освіти України.

Студенти коледжу є активними учасниками науково-практичних конференцій, науково-дослідницької та пошукової роботи:

- Н.Кондрацька, Д.Салагуб, Р.Феник, І.Капітан, Д.Шевчук, В.Маціборко –студенти 42 групи;

- В.Боднарук, О.Вилка, І.Квік, О.Базів, - студенти 41 групи;

- М.Куза, Т.Антонюк, А.Голич, І.Федорцен – студенти 43 групи.

Пошук та впровадження нових технологій навчання, систематично оновлювана навчально-матеріальна база, стійкий творчий коллектив – все це є гарантією якісної підготовки конкурентоспроможних спеціалістів.

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів поповнити ряди студентів, які оволодівають потрібною і почесною професією хліборобів.

Л.Й.Сопівник, голова циклової комісії

: