Search

Кваліфікаційний іспит майбутніх екологів - дистанційно

Кваліфікаційний іспит майбутніх екологів - дистанційно

Відповідно до графіку навчального процесу та наказу «Про створення екзаменаційної комісії» 22-23 червня 2020 року відбувся державний кваліфікаційний іспит із фахових дисципліну студентів денної форми навчання спеціальності 101 «Екологія».

  Для наших викладачів це новий досвід. Тому хвилювання було у всіх: і студентів, і членів комісії.

Державний кваліфікаційний іспит розпочинався із онлайн-конференцій на платформі zoom. Вийти на зв'язок вдалося всім. Для складання іспиту була створена електронна пошта, на яку студенти завчасно заходили, отримували завдання і відправляли виконані роботи.

Після закінчення іспиту, комісія у складі Сідорова Аркадія Івановича, Радик Алли Василівни, Лопушинської Ольги Петрівни, Матвійчук Валентини Петрівнита секретаря Романович Галини Степанівни здійснили перевірку роздрукованих екзаменаційних робіт та оцінили їх. Наступний етап полягав у проведенні співбесіди на платформі zoom. Відеозв'язок тривав довго, адже окремі студенти хотіли підтвердити рівень своїх знань і отримати відповідний бал.

Оголошення результатів теж відбулося в режимі онлайн. І хоча така нетрадиційна форма проведення іспиту виявилась досить складною, члени екзаменаційної комісії та студенти залишились задоволеними від його результатів. Бо знання, здобуті у коледжі, - це той дорогоцінний багаж, який наші випускники понесуть у доросле трудове життя.

Р.В.Андрусик, завідувач технологічного відділення

 

 

 

 

       

: