Search

Кваліфікаційні іспити за економічними спеціальностями

Кваліфікаційні іспити за економічними спеціальностями

Кваліфікаційні іспити за фахом здавали студенти 36Е та 36П груп спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

До складу кваліфікаційної екзаменаційної комісії із спеціальності 051 «Економіка» входили: голова комісії – В.Ф.Лопушняк, заступник голови Заліщицької районної ради, заступник голови комісії – М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, члени комісії: О.І.Холодило, викладач дисципліни «Планування та організація діяльності підприємства», О.М.Яремчук, викладач дисципліни «Управління витратами», Б.П.Зарівна, викладач дисципліни «Економічний аналіз».

До складу кваліфікаційної екзаменаційної комісії зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» входили: голова комісії – У.М.Чекалюк, начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури та туризму Заліщицької районної державної адміністрації, заступник голови комісії – М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, члени комісії: Г.М.Ситник, викладач дисциплін «Комерційна діяльність» та «Комерційне товарознавство», О.Ю.Киверига, викладач дисциплін «Ринкові дослідження» та «Ціноутворення», М.Я.Марусик, викладач дисципліни «Фінансовий облік».

Відповідно до «Порядку проведення атестаційного іспиту у ВП НУБіП України «Заліщицький агарний коледж ім..Є.Храпливого» в умовах застосування дистанційних технологій навчання», іспит проводився у дистанційному режимі. Дистанційна комунікація учасників освітнього процесу здійснювалася через відеоконференцію у ZOOM та електронну пошту.

Студенти опрацьовували екзаменаційні білети і надсилали відповіді на електронну адресу навчальної частини коледжу. Викладачі аналізували відповіді студентів та оцінювали одержані роботи. Оголошення результатів також відбувалося у режимі відеоконференції. Студенти продемонстрували добрі результати роботи та підтвердили здобутті у коледжі знання та вміння.

Голови комісій та викладачі побажали випускникам здоров'я, сімейного благополуччя, успішного продовження навчання та працевлаштування.

 

Члени кваліфікаційних екзаменаційних комісій

: