Search

Кваліфікаційний іспит з економічних дисциплін завершено

Кваліфікаційний іспит з економічних дисциплін завершено

На економічному відділенні ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є Храпливого» 27.06.2020 завершилася здача кваліфікаційних фахових іспитів.За графіком іспит здавали випускники 34-О,35 груп (спеціальності 071 «Облік і оподаткування»), починаючи з 24 по 27 червня включно.

Головою екзаменаційних комісій щодо приймання кваліфікаційного іспиту за фахом була Чорна Неля Петрівна, професор кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу ТНЕУ, заступником голови – Сопилюк Михайло Васильович, заступник директора з навчальної роботи, члени комісій: Попіль О.М., викладач дисципліни «Податкова система», Жлуховська Р.С.,викладач дисципліни «Облік і звітність у бюджетних установах», Стрільчук Л.В., завідувачка економічного відділення, викладач дисципліни «Фінансовий облік», Папушко М.Д., викладач дисципліни «Фінансовий облік».

Щоденна кропітка та творча праця багатьох викладачів циклової комісії обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін з підготовки фахівців у сфері економіки принесла добрий результат.

Частина занять, деякі навчальні практики, виробнича практика та кваліфікаційний іспит проводились, враховуючи вимоги «Порядку проведення кваліфікаційного (атестаційного) іспиту у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» у 2019/2020 н.р. в умовах застосування дистанційних технологій навчання». Дистанційна комунікація учасників освітнього процессу здійснювалася через відеоконференцію у ZOOM та електронну пошту.

Опрацювавши екзаменаційні білети, студенти надсилали відповіді на електронну адресу навчальної частини коледжу. Екзаменаційна комісія перевіряла відповіді студентів та надсилала додаткові питання. Проаналізувавши їх, оцінювала одержані роботи і у режимі відеоконференції повідомляла студентів про оцінювання результатів іспиту.

Студенти продемонстрували добрі знання та вміння, здобуті у коледжі за час навчання.

Голова та члени комісій привітали цьогорічних випускників коледжу та побажали їм міцного здоров'я, справжнього людського щастя, здійснення усіх мрій і сподівань, стати успішними, знаними, ефективними, самодостатніми і досягти успіхів в омріяній професійній діяльності та сімейного благополуччя.

М.Д.Папушко, голова комісії обліково-фінансових

та економіко-комерційних дисциплін

: