Search

Дипломи випускникам вручено !

Дипломи випускникам вручено !

Настав незвичайний день у коледжівській родині. День святковий, радісний, веселий і водночас трепетний. Після років навчання покидають стіни рідної альма-матер її випускники. Єдина стежина, якою йшли вони всі ці роки, розходиться на сотні доріг, де кожен обере свій особистий життєвий шлях. Для студентів-випускників – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо.

Цьогорічні урочистості з нагоди вручення дипломів спеціалістів було дещо знівельовано умовами оголошеного карантину та заходами протиепідеміологічної безпеки. Та колектив коледжу намагався зробити все можливе для того, щоб випускники навчального закладу відчули святковий настрій і урочистість події.

Напередодні на сайті коледжу було опубліковано відеоролик з віртуальними вітаннями від дирекції, кураторського корпусу, органів студентського самоврядування. Прозвучали щирі напутні слова та побажання.

День урочистостей розпочався з традиційного висаджування куща калини на алеї випускників.

А вручення дипломів пройшов в дещо в незвичному режимі. Студентські групи були поділені на оптимальні підгрупи, які прибували до місця урочистостей почергово. Розміщувались в залі з дотриманням необхідної дистанції.

До кожної з підгруп звертались з вітаннями представники дирекції. Тепло вітав випускників директор коледжу В.С.Глова. Заступник з навчальної роботи М.В.Сопилюк привітав випускників та оголосив витяги з наказу про присвоєння кваліфікацій дипломованим спеціалістам.

Заступник директора з виховної роботи І.Я.Книш подякував випускникам, надзвичайно активним в культурно-масовій, спортивній та громадській роботі, їм і були вручені грамоти.

Від імені батьків слова вдячності педагогічному колективу висловив Михайло Данилюк – батько випускника 34-Ф групи Андрія Данилюка.

На шляху до отриманих дипломів було багато різного, проте хочеться сподіватися, що кожен з наших випускників займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову України.

Юрій Війтик

: