Search

Випускники коледжу обирають НУБіП України

Випускники коледжу обирають НУБіП України

Студенти Заліщицького аграрного коледжу активно використовують можливості ступеневої освіти. Вже стало доброю традицією для випускників продовжувати навчання в столичному центрі НУБіП України. Цього року кращі з них, які здобули освітній ступінь «Молодший спеціаліст» мають намір продовжити навчання за спеціальностю «Облік і оподаткування» в університеті. У кожного із них своя неповторна історія, своя дорога до університету.

Знайомтесь: Бойчук Оксана. Схоже, обираючи навчальний заклад та спеціальність, дівчина керується не лише емоціями, а й шукає логічні аргументи для свідомого вибору.

Отримавши диплом з відзнакою ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за спеціальністю «Облік і оподаткування», не задумуючись, хочу продовжувати навчання в базовому закладі університету. Адже маю на меті поглибити сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути поглиблених вмінь з цієї спеціальності. Для цього в НУБіП України є сприятливі умови. Можливо, якщо докладу зусиль, зможу пройти стажування за кордоном, що дозволить в повному обсязі втілити свої плани та мрії. В коледжі займалася дослідницькою роботою. Сподіваюсь, в університеті братиму участь у різноманітних наукових семінарах та конференціях.

Ждан Христина мріє про навчання в НУБіП України, щоб стати справжнім фахівцем улюбленої професії

  • Університет обрала, спираючись на відгуки друзів, які зараз є студентами НУБіП України. Закінчивши коледж, працюю в одній з провідних фірм західного регіону. Навчатись планую на заочній формі. Думаю, що навчання в НУБіП України та моя улюблена робота має скласти досить успішний тандем. Навчання відкриває нові можливості зростання як фахівця, причому без відриву від роботи. На мою думку, це зручно і перспективно.

Дуплава Мар'яна, випускниця ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» мріє продовжити навчання у базовому закладі університету.

– Багато моїх друзів навчаються саме в НУБіП України, а я прислухаюсь до їхніх думок та порад. Вони – задоволені, тому, думаю, що задоволеною буду і я. До того ж, рейтинг університету високий – один з найкращих в Україні. Переконана, здобуваючи освіту, потрібно мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися будь яких страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів. А Університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи.Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана. Маю бажання розвиватися і досягати власних цілей. А знання, здобуті в університеті, використовуватиму у подальшому житті та кар'єрі.

Монастирська Христина має активну життєву позицію, творча особистість

– Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів економічного факультету НУБіП України. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей.  Насамперед, виступи викладачів та студентів під час ознайомлення з університетом на онлайн Дні відкритих дверей спеціальності "Облік і оподаткування", що був організований 27 квітня 2020 р. кафедрою статистики та економічного аналізу. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням, і переконалась: економічний факультет НУБіП України – єдина творча і дружна родина.

Мельник Уляна вирішила вступати до НУБіП України, щоб стати фахівцем високого рівня

 

Обираю НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі зі спеціальності «Облік і оподаткування». Університет захоплює своєю історією, традиціями. Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, поєднати з навчанням за кордоном, проходити стажування і розпочати свою трудову діяльність вже у навчальному закладі. Унікальний досвід поєднання освіти, практики і науки надає такі можливості вмотивованим студентам. На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнена, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління.

Чепига Христина хоче опановувати спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП України

  • Коли ще юною випускницею школи я вступила до Заліщицького коледжу, не могла собі навіть уявити, наскільки цікаву спеціальність обрала. Навчання в коледжі було досить насиченим і яскравим. Після отримання диплому однією із моїх мрій було навчання у столичному ЗВО. Наш університет відкрив для мене таку можливість. Переконана, щоб стати успішною в університеті, а потім і у професії, потрібно бути наполегливою у навчанні та всебічно розвиватись. Я вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який ти обрав, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому. Потрібно навчатися сумлінно, дослухатися до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка тобі надається.

Дякуємо за вибір.  Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!

Розмову вела

Наталія Хомів,

завідувач міжкафедральної навчальної

лабораторії на базі ВП НУБіП Україна

«Заліщицький аграрний коледж

                                                                                                                                                                                                                                               ім. Євгена Храпливого»

: