Search

Завершення вступної кампанії-2020

Завершення вступної кампанії-2020

У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» в період з 15 вересня по 18 вересня тривали вступні випробування для абітурієнтів заочної форми навчання.

Першими, хто очолили рейтинг, були абітурієнти, які виявили бажання вступати на базі повної загальної середньої освіти за сертифікатамиУкраїнського центру оцінювання якості освіти: Книш Тетяна, Бойко Анастасія, Ярусевич Уляна, Радзібаба Валентин (спеціальність «Облік і оподаткування») та Рудь Яна (спеціальність «Агрономія»). Відрадно те, що вперше за багато років, випускники 11 класів мали можливість вступати в коледж за вступними іспитами з української мови та літератури і математики, історії, географії за вибором. І бажаючих виявилось чимало…

Вже традиційно, випускники професійно-технічних навчальних закладів продовжують навчання в нашому коледжі. Цьогорічна вступна кампанія не стала виключенням. Більше сорока абітурієнтів за спеціальностями«Облік і оподаткування» та «Агрономія» демонстрували свої знання з української мови та фахового вступного випробування.

Варта уваги географія місць проживання цьогорічних абітурієнтів. Крім жителів Заліщицького району та м. Заліщики, виявили бажання навчатись в нашому коледжі мешканці Чортківського, Борщівського, Гусятинського, Теребовлянського, Зборівського районів Тернопільської обл., Городенківського та Снятинського районів Івано-Франківської обл., Заставнівського, Кіцманського та Путильського районів Чернівецької обл. Та особливо приємною несподіванкою були вступники з м. Рахова: Сидора Надія, Виноградова Олена та Росушан Ганна. На запитання, з яких джерел ви дізнались про наш навчальний заклад, дівчата відповіли: «Порада подруги Наталії». Як з'ясувалось, Кобаса Наталія є випускницею Заліщицького коледжу 2009 року. Сьогодні Наталія Юріївна – начальник управління соціального захистунаселення  Рахівської  районної державної адміністрації Закарпатської обл.

Гостей Наталію Кобасу та ветерана праці, колишнього викладача коледжу Ганну Михайлівну Римар радо вітав в стінах коледжу директор В.С. Глова.

Зустрівся директор коледжу і з вступниками. Володимир Степанович побажав усім абітурієнтам отримати високі результати за підсумками іспитів та неодмінно стати студентами ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»!

Наталія Хомів,

методист по роботі зі студентами

заочної форми навчання

: