Search

Нарада викладачів

Нарада викладачів

Під керівництвом директора коледжу В.С.Глови в онлайн-режимі з використанням платформи Google. Meet проведена чергова щотижнева нарада викладачів.

На нараді обговорені актуальні питання освітнього процесу в навчальному закладі, який в силу обставин проводиться в дистанційному режимі.

Завідувачі економічного та технологічного відділень Л.В.Стрільчук та Р.В.Андрусик проінформували про загальну ситуацію у відділеннях, дотримання розкладу занять, роботу викладачів.

Викладачі циклової комісії інформаційних дисциплін Ю.Л.Гірчак і А.М.Червоняк проінформували про стан комунікації зі студентами та їх активацію. Проаналізували вони також можливість використання інших інструментів при проведенні дистанційного навчання.

Завідувачка відділом кадрів О.М.Гудима ознайомила учасників наради з особливостями інформування у випадку захворювання викладачів, надання лікарняних листів чи оформлення короткотермінових відпусток.

О.В.Галайдіда повідомила про засідання стипендіальної комісії та проаналізувала стан розподілу стипендіального забезпечення по групах.

Методист коледжу О.П.Слободян інформувала про заплановане засідання методичної ради та атестаційної комісії.

До розмови в онлайн-режимі підключалися викладачі, які взяли участь в обговоренні стану дистанційного навчання. Особливо було відзначено дисциплінованість студентів новоприйнятих груп, які активно включились в роботу, використовуючи всі можливі варіанти комунікації.

Суттєвими зауваженнями відзначилися включення в розмову директора коледжу В.С.Глови. Зокрема, він наголосив на тому, що слід активніше працювати з батьками студентів, нагадавши, що вони несуть персональну відповідальність за навчання своїх дітей. Звернув він увагу на необхідність чіткої організації роботи викладачів з врахуванням можливих захворювань, розмежувавши перебування на лікарняному та в самоізоляції.. Уваги у виступі Володимира Степановича було надано проведенню профорієнтаційної роботи, підготовці до відзначення Дня працівників освіти, про хід реконструкції експозиції музею коледжу.

Завершуючи нараду, Володимир Степанович відзначив, що проводячи освітній процес в дистанційному режимі, потрібно пам'ятати, що "ми вчимося самі і вчимо інших». І потрібно зробити все, щоб цей процес був успішним.

Юрій Війтик

: