Search

Тріумф легкоатлетів коледжу

Тріумф легкоатлетів коледжу

Напередодні величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Дня створення УПА на заліщицькому стадіоні «Дністер» було проведено етап Всеукраїнського легкоатлетичного забігу та першість міста. До змагань були запрошені команди ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого», середніх шкіл №1 та №2 м. Заліщики, гімназії ім. братів Гнатюків, Заліщицького ВПУ, та любителі бігу.

Включившись у Всеукраїнський біг, його учасники долали визначену дистанцію у 4000 м. В змаганні серед дівчат тріумфували студентки ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого». які здобули всі призові місця. Перше місце виборола студентка нашого коледжу Богданна Бричка (15 група), друге місце - у студентки Ганни Гоменюк (14 група), третє- у студентки Руслани Фурман (14 група). Серед юнаків відзначились студенти агроколеджу, які зайняли два призові місця. Другим серед юнаків був студент Олег Атаманчук (24 група), третім став студент Матвій Голодняк (15 група). Перемогу здобув учень гімназії Максим Щуцький.

 

Всі учасники забігу, які завершили дистанцію, були нагороджені призами від міської ради м. Заліщики та KYIV HALF MARATON, які вручила мер міста Алла Квач.

Цінними призами були відзначені 10 кращих серед юнаків та 10 кращих серед дівчат за результатами забігу. Цінні призи отримали найстарший учасник Микола Івончик (56 років) та наймолодший Павло Антонюк (11 років, школа №1 ім.О.Маковея). Всіх дітей молодшого віку було нагороджено призами Олімпійського комітету України. Організатори проведеного забігу висловили щиру вдячність Заліщицькій міській раді на чолі з Аллою Василівною Квач та KYIV HALF MARATON за надані медалі та цінні подарунки.

 

 

Завершились змагання на честь свята, а в планах спортсменів коледжу нові старти, на цей раз на дистанцію 10 000 м. Вітаємо їх з перемогою і бажаємо нових спортивних звершень.

Василь Токарчук, керівник фізвиховання коледжу,

голова Федерації легкої атлетики Заліщицького району

: