Search

Засідання методичної ради коледжу

Засідання методичної ради коледжу

29 жовтня відбулось чергове засідання методичної ради коледжу, на якому були розглянуті такі питання:

  1. Про стан підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу у 2020 році.
  2. Аналіз якості виконання методичних робіт на конкурс «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР»
  3. Про дотримання норм наголосу в освітньому процесі коледжу.

До порядку денного за пропозицією Ю.Л.Гірчака було включено питання про внесення змін в графік проходження навчальних практик студентами коледжу.

Перед початком роботи методичної ради директор коледжу В.С.Глова поінформував присутніх про засідання Вченої Ради НУБіП України. Особлива увага була надана виступу ректора університету С.М.Ніколаєнка, в якому йшлося про удосконалення діяльності в сучасних умовах.

Про стан підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу у 2020 році членів методичної ради проінформувала методист О.П.Слободян. Вона зупинилась на основних вимогах до порядку проходження щорічного підвищення кваліфікації викладачів, було проаналізовано основні його шляхи.

Висвітлюючи друге питання порядку денного, Ольга Петрівна проаналізувала стан надходження методичних робіт викладачів до педкабінету для участі в конкурсі на «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР». Вона звернула увагу на вимоги до викладачів, які проходять чергові атестації проо необхідність систематичного написання методичних матеріалів. В обговоренні цього питання взяли участь М.В.Сопилюк, Ю.Л.Гірчак, В.С.Глова.

По третьому питанню присутніх проінформувала І.П.Сагайдак , голова циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін, викладач-філолог.

Вона підкреслила важливість формування культури мовлення як викладачів, так і студентів. Особлива увага надається фаховій термінології, яку застосовують майбутні спеціалісти. Важливе значення має робота в цьому напрямі в процесі підготовки до ЗНО.

Підводячи підсумки роботи методичної ради, директор коледжу В.С.Глова підкреслив необхідність своєчасного інформування викладачів по обговорюваних питаннях головами циклових комісій.

Юрій Війтик

: