Search

Вітаємо переможців, студентів 24 групи

Рік математичної освіти в Україні

 

Вітаємо переможців, студентів 24 групи

ІІ курсу економічного відділення, які нагороджені

Дипломами Всеукраїнської дистанційної осінньої олімпіади

«Всеосвіта Осінь - 2020»,

за високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, обізнаності з предмету, наполегливість у досягненні поставлених цілей, кмітливість, вмотивованість до навчання

Алгебра (11 клас)

Гедзик Наталію — за зайняте І місце

Димушко Ангеліну — за зайняте І місце

Довганик Ірину — за зайняте І місце

Совсун Ілону — за зайняте І місце

Грицак Юліану — за зайняте ІІ місце

Ожгу Романа — за зайняте ІІ місце

Худобяк Анастасію — за зайняте ІІ місце

Яремко Іванну — за зайняте ІІ місце

Проєкт «Всеосвіта» висловлює велику вдячність батькам студентів-переможців, за Ваше ставлення до виховання, підтримку прагнення дитини до саморозвитку, використання в освітньому процесі інноваційних технологій та вагомий внесок у розвиток інтелектуального потенціалу України. Ваші діти взяли участь у Всеукраїнській дистанційній осінній олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2020», спрямованій на активізацію пізнавальної діяльності та навчальної мотивації, узагальнення набутих знань і навичок. Ваші діти продемонстрували чудові результати, проявили інтелектуальні здібності, вміння самостійно мислити та долати труднощі. Успіх студента — це щоденні зусилля, праця, терпіння не тільки самої дитини, а й людей, які знаходяться поряд, надихають їх власним прикладом, мотивують. Досягнення підростаючого покоління — це наша спільна гордість!!!

Всі батьки студентів одержали Листи Подяки.

Також за підготовку призерів та учасників Всеукраїнської дистанційної осінньої олімпіади «Всеосвіта Осінь - 2020» викладач математики Глова Галина Романівна отримує Свідоцтва та Подяки.

 

Галина Глова, викладач математики коледжу

 

: