Search

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

Відбулось засідання педагогічної ради коледжу, в порядок денний якого були внесені такі питання:

  1. Про звернення ради директорів фахових навчальних закладів Тернопільської області на предмет збереження даних навчальних закладів.
  2. Про шляхи підвищення ефективності профорієнтаційної роботи викладачами коледжу і якісну підготовку до проведення Дня відкритих дверей 12 листопада 2020 року.
  3. Про стан оновлення сайту коледжу та його готовність до участі в конкурсі.
  4. Затвердження результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу у 2020 році.
  5. Інформації та оголошення.

Про звернення ради директорів фахових навчальних закладів Тернопільської області учасників засідання проінформував директор коледжу В.С.Глова. Він ознайомив присутніх із змістом «Звернення», проаналізував причини його появи та закликав викладачів його підтримати, що й було зроблено.

Володимир Степанович проаналізував шляхи підвищення ефективності профорієнтаційної роботи. Дні відкритих дверей в навчальному закладі займають важливе місце серед основних складових цієї роботи і проводяться регулярно. Склався вже певний алгоритм проведення таких зустрічей з майбутніми абітурієнтами. Та нинішня ситуація та перехід на дистанційне навчання вносять свої корективи, тому виникла необхідність організації такої зустрічі в онлайн-режимі. Проводиться велика підготовча робота до цієї події, зокрема визначаються майбутні її учасники, передбачається інформаційна складова, створюються сприятливі умови для своєчасної реєстрації, підготовлені відповідні відеоматеріали для використання в ході проведення «Дня відкритих дверей».

Про це мова йшла і у виступі по цьому питанню заступника директора з навчальної роботи М.В.Сопилюка.

Про стан оновлення сайту коледжу та його готовність до участі в конкурсі доповідали І.Я.Книш, заступник директора з виховної роботи та А.М.Червоняк, адміністратор сайту. Ігор Ярославович проаналізував роботу по оновленню основних сторінок сайту, звернувши увагу на ті питання, які потрібно допрацювати. Артур Михайлович, характеризуючи роботу сайту коледжу, пропонував започаткувати роботу багатьох нових розділів та сторінок, які можуть зацікавити відвідувачів сайту. Володимир Степанович Глова запропонував закріпити окремі розділи та сторінки сайту за відповідальними працівниками, що дасть можливість значно поліпшити їх зміст.

Про затвердження результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу у 2020 році учасників засідання проінформувала О.П.Слободян, методист коледжу.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Були заслухані також деякі інформації та оголошення.

Юрій Війтик

: