Search

Життя і навчання продовжується…

 

Життя і навчання продовжується…

В Україні впроваджено карантин з метою забезпечення життя та здоров'я людей. Це не оминуло і навчальні заклади, в тому числі і наш Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого. Але, не зважаючи на такі обставини, ми, студенти 24 групи «Облік і оподаткування», продовжуємо навчання дистанційно.

Отримуємо нові знання при вивченні фахових дисциплін «Бухгалтерський облік», «Статистика», «Політична економія», «Технології».

Метою вивчення фахових дисциплін є формування та розвиток загальних і фахових компетентностей, достатніх для успішного виконання професійних обов'язків у сфері обліку та оподаткування.

Вивчення фахових дисциплін ми чекали з нетерпінням два роки, адже хотілося якнайшвидше дізнатися з чим ми пов'язуємо своє життя.

Опановуючи ці дисципліни, починаємо розуміти, що вони дуже цікаві, але й досить складні, а професія бухгалтера є затребуваною в суспільстві.

При потребі кожен студент має змогу зв'язатися з викладачем та вирішити проблему або обговорити незрозумілу ситуацію, яка виникла під час виконання завдань.

Отже, дистанційне навчання в умовах карантину – це досвід для всіх, хто пов'язаний з навчальним процесом. Щоразу з'являється щось нове, безперечно, спрямоване на підвищення ефективності та якості знань.

Наші викладачі роблять все для того, щоб ми під час дистанційного навчання не відчували дистанції.

Сподіваємося, що зовсім скоро ми знову зустрінемося в аудиторіях. А поки що залишаємося вдома і наполегливо працюємо.

Ангеліна Димушко, студентка 24 групи

: