Search

Взяли участь у засіданні обласного методоб’єднання

Взяли участь у засіданні обласного методоб'єднання

Викладачі фізвиховання нашого коледжу та голова циклової комісії І.П.Сагайдак взяли участь у засіданні обласного методичного об'єднання викладачів фізичного виховання ЗФПО Тернопільської області на тему: «Особливості занять фізичного виховання у спеціальній медичній групі»,яке відбулося у режимі відео- конференції з використанням онлайн-платформи Google Meet,

Перед викладачами фізичного виховання виступили директор ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» Людмила Крукевич, методист ради директорів ЗФПО Тернопільської області Ірина Лещик, голова методичного об'єднання Зеновій Лаба.

Досвідом роботи з методики проведення занять з фізичного виховання у спеціальній медичній групі поділились керівник фіз.виховання Ольга Лисинапич, викладач Ольга Краснощока.

З цікавою доповідю «Особливості профілактики та корекції порушень опорно-рухового апарату в СМГ» виступила к.н.з фіз.виховання і спорту , доцент кафедри ТОМФВ Інна Омеляненко.

Практичне заняття на тему«Техніка дихання, як шлях до зміцнення і загального укріплення здоров'я» з викладачами провела інструктор з йоги Лілія Парій. Дуже багато цікавої інформації ми отримали, проте висловлюємо сподівання, що наступні засідання методичного об'єднання будуть проходити очно.

Токарчук В.І,керівник фіз.виховання коледжу

 

: