Search

Не втрачаємо ні днини

Вісті з гуртожитку

Не втрачаємо ні днини

Коледж, як навчальний заклад, продовжує працювати в умовах карантину, використовуючи змішану форму навчання. Заняття проходять дистанційно, з використанням різних цифрових платформ та видів комунікації зі студентами. При потребі окремі студенти прибувають до коледжу для консультацій та вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникати. Гуртожиток залишається тимчасово незаселений, проте робота в ньому продовжується. Працівники на чолі з завідувачем гуртожитком №1 І.В.Тарасевичем підтримують приміщення гуртожитку в належному стані.

Певної уваги вимагає і прилегла територія, адже осіння пора , крім мальовничих барв, принесла ще опале листя, яке рясно встелило газони та доріжки навколо гуртожитку.

Тому прибирання силами працівників стали регулярними. Активно до цієї роботи прилучаються паспортистка Світлана Шипітка, працівники Марія Вітюк, Любов Завінська, Олег Книш, Роман Попович.

В гуртожитку проводиться поточний ремонт. Одна з кімнат переобладнується під кімнату зберігання цінних особистих речей студентів. Для завершення роботи залишається встановити стелажі та обладнати вікно решіткою.

А гуртожиток завжди готовий відчинити свої двері для мешканців.

Юрій Війтик

: