Search

В здоровім тілі - здоровий дух

В здоровім тілі - здоровий дух

На базі Заліщицького аграрного коледжу відбулась відкрита першість закладу з легкоатлетичного кросу, в якій взяли участь не тільки студенти, але й запрошені юні спортсмени заліщицьких шкіл №1, №2, гімназії, Заліщицького ВПУ, Кострижівської та Хрещатицької ЗОШ (Чернівецька обл.) та всі бажаючі. Учасники змагались на визначеній дистанції 4 000 м. Такі змагання проходили одночасно по всій Україні.

До учасників змагань з вітальним словом звернувся заступник директора коледжу з виховної роботи І.Я.Книш, побажавши їм міцного здоров'я та успішних стартів.

Особливістю дистанції кросу було те, що вона поєднувала біг не тільки по колу спортмайданчика, але й подолання невеликого пагорба та алею дендропарку коледжу.

Першими стартували дівчата, а перемогла молода перспективна студентка 14 групи коледжу Гоменюк Ганна, друге місце у Галян Оксани з с.Зозулинці, третьою стала Михайлюк Анастасія (ЗОШ №2).

У юнаків перемогу святкував Шляпський Максим (ЗОШ №2), другим був Щуцький Максим (гімназія), і замкнув трійку переможців Голейчук Іван (ЗОШ №1).

Декількома годинами пізніше змагання пройшли у смт.Кострижівка.

Нагородження проводив директор ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» В.С.Глова. Він щиро привітав не тільки переможців, але й всіх учасників змагань. Звертаючись до присутніх, він запросив учнів шкіл продовжити навчання в Заліщицькому фаховому коледжі, в якому створені прекрасні умови як для здобуття престижних спеціальностей, так і для занять фізичною культурою і спортом.

Були відзначені призами десять кращих учасників серед юнаків та десять серед дівчат. Заохочувальні призи були від KYIVHALFMARATHON отримали всі учасники заходу.

Також були нагороджені найстарший учасник змагань – Перепадя Олександр Олексійович (68 років), та наймолодший Макара Олександр (11 років) ЗОШ №1.

Василь Токарчук, викладач коледжу, голова районної федерації легкої атлетики

: