Search

Спілкування з абітурієнтами – дистанційно

Спілкування з абітурієнтами – дистанційно

Проведення традиційних Днів відкритих дверей в Заліщицькому фаховому коледжі, що входить до складу Національного університету біоресурсів і природокористування України завжди мали і мають неабияке значення. В цей день майбутні вступники знайомляться з навчальним закладом, зі спеціальностями, які можна тут отримати, з матеріально-технічною базою, яка дає можливість це зробити. А ще дізнатися, які додаткові робітничі професії опановують випускники коледжу поряд з отриманою спеціальністю.

Та в черговий раз такий День відкритих дверей колектив коледжу змушений проводити дистанційно в зв'язку з пандемією COVID 19.

День відкритих дверей в онлайн-режимі розпочався вступним словом директора коледжу В.С.Глови. Було продемонстровано короткий відеофрагмент про навчальний заклад.

Заступник директора М.В.Сопилюк розповів про умови вступу. Він наголосив на тому, що до коледжу можуть вступати і випускники шкіл минулих років та проаналізував особливості їх прийому.

А вже згодом продовжилась трансляція відеофільму про коледж, в якому викладачі М.Д.Папушко, Л.Й.Сопівник, Г.М.Ситник, П.М.Коропецький та ін.. розповідали про спеціальності, які можна тут здобути, про матеріально-технічну базу. В.І.Токарчук та Л.В.Дмитерко розповіли про заняття спортом та художньою самодіяльністю. Щиро вітала майбутніх абітурієнтів керівник ансамблю «Хлібодари» С.Я.Тарасевич.

Проведення Дня відкритих дверей цього року відзначилось деякими новаціями, адже до дистанційної розмови долучалися і самі учні шкіл, які вийшли на зв'язок, розповідали про свої враження від побаченого та висловлювали думки з приводу майбутніх своїх дій.

Заступник директора коледжу І.Я.Книш інформував про позаурочну діяльність навчального закладу, про умови проживання в гуртожитку, про роботу гуртків та спортивних секцій. Продовжився діалог з потенційними вступниками.

Завершуючи розмову, директор В.С.Глова звернувся до батьків, запросивши їх при сприятливих умовах відвідати коледж в Заліщиках. Він також подякував директорам шкіл, які посприяли налагодженню відеозв'язку та спілкуванню з учнями.

Юрій Війтик

: