Search

Участь в інтернет – олімпіадах – шлях до самовдосконалення

Участь в інтернет – олімпіадах – шлях до самовдосконалення

У теперішній складний карантинний час, час масової пандемії, студенти ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім.. Є.Храпливого» НУБіП України не тільки дистанційно старанно здобувають знання, а й беруть участь у інтелектуальних змаганнях - інтернет-олімпіадах. Так, протягом двох останніх осінніх місяців студенти І-ІІ курсів стали учасниками олімпіади з фізики, яку організували команди освітніх проектів «На Урок» і «Всеосвіта».

Перевагою інтернет-олімпіад є те, що у них може взяти участь кожен студент, який виявив бажання. Змагатися може не тільки відмінник, але і той, кому навчання дається складніше, однак він також прагне перевірити себе, свої знання, який мотивований вчитись і самостійно вдосконалювати вже набуті знання.

Загалом, до участі в олімпіаді з фізики приєдналося понад 60 студентів. Серед переможців, які потрапили до всеукраїнського рейтингу- 10 студентів першокурсників та 8 студентів другого курсу !

Гордість коледжу:


 1 місце:

Олімпіада "На урок"


 

Матлак Сергій, студент 21 групи.

Димушко Ангеліна, студентка 24 групи.

Король Станіслав,студент 25 групи.

Яремко Іванна, студентка 24 групи.

Базюк Микола, студент 21 групи.


 Олімпіада "Всеосвіта"


 

Мохун Наталія, студентка 15 групи.


 2 місце

Олімпіада "На урок"


 

Бошкова Тетяна, студентка 14 групи.

Юрійчук Микола, студент 25 групи.


Олімпіада "Всеосвіта"


 

Бортник Ангеліна, студентка 15 групи.

Бричка Богданна, студентка 15 групи.


3 місце

Олімпіада "На урок"


 

Омельченко Кіріл, студент 21 групи.

Ожга Роман, студент 24 групи.

Голодняк Матвій, студент 15 групи.

Мохун Наталія, студентка 15 групи.

Гуйван Ілона, студентка 15 групи.

Мандзюк Андрій, студент 11 групи.

Бричка Богданна, студентка 15 групи.


 Олімпіада "Всеосвіта"


 

Лотоцький Ярослав, студент 21 групи.

 

Студенти- переможці поділилися враженнями про участь в олімпіаді.

Лотоцький Ярослав, студент 21 групи, спеціальність "Комп´ютерна інженерія": «Олімпіади – чудовий спосіб добре підготуватися до майбутнього ЗНО. Чим більше ми тренуємося, тим простіше подолати фінішну пряму».

Вихрій Олеся, студентка 15 груписпеціальність "Економіка": «Цього року я вперше взяла участь в олімпіаді з фізики і не пошкодувала про це. Хоча я й не набрала багато балів,проте наступного разу я підготуюсь краще і постараюсь виграти» .

Краснюк Вікторія, студентка 25 груписпеціальність "Фінанси, банківська справа та страхуванняі": «На мою думку, участь в олімпіаді, це гарний досвід на майбутнє, можливість перевірити себе та свої знання. Тому я задоволена, що стала учасником такого конкурсу. Адже будь-яка олімпіада додає нових знань».

Натуркач Світлана, студентка 25 груписпеціальність "Фінанси, банківська справа та страхуванняі": «Мені сподобалося проходити олімпіаду з фізики. Завдяки такому конкурсу ми можемо перевірити свої знання, а після закінчення олімпіади виправити помилки та більше їх не припускатися. Це прекрасна можливість проявити себе із кращої сторони».

Турчак Олександр, студент 25 груписпеціальність "Фінанси, банківська справа та страхуванняі": «Я брав участь у двох олімпіадах з фізики. Ці олімпіади проходили на різних сайтах. Завдання були різної складності. Для мене найважчим етапом було виконання задач».

Селіщев Олександр, студент 21 групи спеціальність "Комп'ютерна інженерія" : «Хороші відгуки про всі олімпіади. Цікаво перевірити свій рівень знань».

Омельченко Кіріл, студент 21 групи спеціальність "Комп'ютерна інженерія": «Олімпіада була досить важка, враження від її участі – чудові . Недарма кажуть , що навчання - шлях до мети . Всім ,хто хоче здобути великих успіхів раджу пройти її».

Король Станіслав, студент 25 групи спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність": «Олімпіада була достатньо складною. Завдання цікаві, емоції тільки позитивні».

Бортник Ангеліна, студентка 15 групи спеціальність "Економіка": «Я задоволена своїм результатом. Мені подобається онлайн-олімпіада тим, що можна проаналізувати свої помилки, зробити висновки і йти вперед. Це був цікавий і корисний досвід».

Мандзюк Андрій, студент 11 групи спеціальність "Комп'ютерна інженерія" : «У цілому олімпіада не була важкою. Завдання збалансовані, та були такі, над якими треба було подумати довше. Однак результат показав, що справився я непогано».

Приведа Василь, студент 21 групи спеціальність "Комп'ютерна інженерія": «Моє враження з приводу інтернет-олімпіади позитивне: адже я зміг використати свої знання, а за кінцевими результатами зробити належні висновки».

За участь студентів у конкурсах та підготовку переможців відзначено викладача С.Г.Руснак та директора коледжу В.С.Глову.


 Світлана Руснак, викладач коледжу

: