Search

Кабінет №231 «Планування і організації діяльності підприємств»-оновлено

Кабінет №231 «Планування і організації діяльності підприємств»-оновлено

Для освітнього процесу та якісної підготовки майбутніх фахівців суттєве значення має наявність та стан матеріально-технічної бази, яка при цьому використовується, особливо комп'ютерноі техніки з відповідним програмним забезпеченням.

Нещодавно відбулось оновлення кабінету «Планування і організації діяльності підприємств» шляхом встановлення та налаштування 10 персональних комп'ютерів.

Робота по переобладнанню кабінету здійснювалась за участю викладачів комп'ютерних дисциплін Ю.Л. Гірчака,А.М.Червоняка, І.М.Зубика.

До роботи по прокладанню комп'ютерної мережі Інтернет було залучено студентів 4 курсу 41 групи спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» на виробничо-технологічній практиці .

Налаштувати комп'ютери допомагав інженер-електронік О.Я.Озімінський. Електророботи здійснював електрик Олександр Бойко.

На встановлених комп'ютерах буде використовуватись сучасне програмне забезпечення, зокрема: 1С-Бухгалтерія v7.7 та v8.0, CRM-системи для вивчення дисципліни «Економіка і планування діяльності підприємств» UserSide, Бітрікс24. Студенти мають також змогу працювати у навчальних середовищах GSuite for education, Zoom та ін.

Оновлений кабінет відвідали директор коледжу В.С.Глова, заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк, які побажали викладачам успішної роботи та висловили впевненість у раціональному використанні нових можливостей в організації освітнього процесу.

О.І. Холодило ,викладач,зав. кабінетом

: