Search

Професія «Студент» – це класно, хоча, на жаль, короткочасно.

Професія «Студент» – це класно, хоча, на жаль, короткочасно.

Прожити студентське життя – це заповітна мрія, що не залишає кожного школяра, та світить перед ним маяком. Студентські роки асоціюються завжди з такими чарівними словами, як перше кохання, веселощі та молодість. Можна лише заздрити тим, хто вдостоївся щастя пройти цей шлях і відчути всі радості студентського життя. Коледж - один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому викладачі та студенти піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання.

Студентське життя не тільки надає прав та переваг, але й накладає певні обов'язки. Той, хто вважає, що під час карантину немає ніякого навчання і роботи, дуже помиляється!!! Як на мене, зараз викладачі та студенти більше зайняті, ніж будь-коли. "Зумимо", вчимося, аналізуємо, зіставляємо, порівнюємо, дізнаємося щось нове, повторюємо вивчене.

Поступово, крок за кроком студенти ідуть до своєї мети. Відвідування онлайн пар, підготовка до практичних занять, написання контрольних робіт, складання іспитів.

Наша група складається з 30 студентів. Стараємось підтримувати один одного та допомагати, одним словом – дружний колектив. Час так швидко летить, що не встигли озирнутись. Якими б не були важкими та недоспаними наші будні, але ми живемо студентським життям на повну, насолоджуємося ним, радіємо йому. Старання, недосипання, перездачі – таке наше студентське життя. Як то кажуть, «Студенти – це такий народ, який не може без пригод». Не увімкнув камеру, забув вимкнути мікрофон, переслав не ті фото,- які тільки пригоди не трапляються в онлайні та все одно прагнемо до живого спілкування, відновлення екскурсійних поїздок, спортивних змагань, самостійного життя в гуртожитку.

Назар Гедзик, староста 22 групи,

Матеріал надав Іван Зубик, куратор групи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: