Search

Підкорення нових освітніх висот

Підкорення нових освітніх висот

2 та 3 грудня 2020 року проводила свою роботу Екзаменаційна комісія Національного університету біоресурсів і природокористування України по захисту магістерських робіт студентами заочної форми навчання за ОП «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

До захисту було представлено 19 магістерських робіт і, зокрема, роботи працівників ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» Холодило Галини Романівни на тему: «Виховання духовних моральних ціннісних орієнтацій студентів аграрних закладів вищої освіти» та Холодила Олександра Івановича - «Критеріально-орієнтоване тестування на основі використання комп'ютерів як засобу оцінювання якості знань студентів». Захист проходив в два тури:

2 грудня захищали випускні роботи магістри за ОС «Магістр» за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи)» - Холодило Г.Р.,

3 грудня - ОС «Магістр» за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті)» - Холодило О.І.

Робота комісії проходила в режимі он-лайн. В процесі захисту магістерських робіт працівниками нашого коледжу на он-лайн конференції були присутні також директор коледжу В. С. Глова та заступник директора з навчальної роботи М.В. Сопилюк.

Захист магістерських робіт тривав у діловій але дружній атмосфері: магістранти презентували свої роботи, члени комісії задавали додаткові питання, обговорювалися проблемні теми висвітлені в дослідженнях представлених на захист.

Захист дипломних робіт пройшов успішно, що засвідчує плідну співпрацю викладачів нашого коледжу з відповідними кафедрами НУБіП України. Вітаючи працівників коледжу х успішним захистом магістерських робіт, представники дирекції коледжу ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» висловили також особливу подяку викладачамкафедри педагогіки гуманітарно-педагoгiчного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, завідувачу кафедри - доктору педагогічних наук, професору Руслану Васильовичу Coпiвнику за надану науково-методичну консультаційну допомогу та підтримку у здобутті освітнього ступеня «Магістр» працівникам коледжу Холодило Галині Романівні та Холодилу Олександру Івановичу. Сподіваємося, що нові професійні здобутки наших працівників сприятимуть удосконаленню якості підготовки фахівців в коледжі.

Щиро дякуємо та пишаємося, що ми -«Магістри», випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Галина Романівна Холодило та Олександр Іванович Холодило,

працівники коледжу

 

 

: