Search

Вітаємо переможців інтернет-олімпіади з історії

Вітаємо переможців інтернет-олімпіади з історії

Зміни, що відбуваються сьогодні у світі і в нашій державі, висувають перед молоддю проблему життєвого вибору, який неможливо зробити без знань і досвіду історичного минулого.Видатному українському історикові М.С.Грушевському належать такі слова: "Завдяки історичній пам'яті людина стає особистістю, народ - нацією, країна - державою".

Складна політична ситуація в Україні надає історії ще більшої актуальності, кожен свідомий українець повинен добре знати свою історію, щоб не повторювати її помилок і докладати всіх зусиль у розбудові незалежної української держави. Саме тому нас тішить те, що студенти коледжу обирають історію України для складання державної підсумкової атестації та долучаються до участі в інтернет-олімпіадах.

Інтернет-олімпіади «На Урок» — цікаве та захоплююче змагання для студентів та зручний інструмент контролю знань для викладача. Студенти мають змогу повторити вивчений метеріал з історії України та всесвітньої історії, продемонструвати реальний рівень знань та отримати нагороди.

 

Вітаємо переможців інтернет-олімпіади з історії:

Ярослав Лотоцький (21 група)

Іван Крижанівський (22 група)

Назар Гедзик (22 група)

Степан Заянчковський (21 група)

 

Олександр Селіщев (21 група)

Арсен Остяк (21 група)

 

Сертифікатами учасника нагороджені Роман Зубчак, Олег Ковбель, Василь Приведа, Петро Більський, Назар Монастирський, Михайло Доскоч, Володимир Паскевич, Ростислав Колісник, Ігор Перуняк, Дмитро Мацик, Михайло Ясінський.

Іменну подяку за активну участь в організації VII Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з історії та підготовку переможців отримує викладач Г.В. Петрів.

Дорогі студенти, знання історії допоможе Вам усвідомити міцний зв'язок між минулим і сучасним, збагатитися попереднім досвідом поколінь, обрати правильний шлях у майбутнє.

Любіть історію та продовжуйте її вивчати!

Галина Петрів, викладач історії

 

 

 

: