Search

Діалог з батьками триває

Діалог з батьками триває

Тільки разом з батьками,

                                                                            спільними зусиллями,

                                                                            вчителі можуть дати дітям

                                                                            велике людське щастя.

                                                                                            В.О.Сухомлинський.

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови освітньо-виховного процесу як в коледжі, так і в групі. Активна співпраця з батьками забезпечує міцне партнерство, в центрі якого знаходиться студент.

10 грудня 2020р. в 11-КЕ групі спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» та 101«Екологія» технологічного відділення ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» в онлайн-режимі, з допомогою сервісу Meet, відбулися батьківські збори, які стали підсумком роботи студентської групи за І семестр. На зборах були присутні заступник директора з навчальної роботи М.В Сопилюк., заступник директора з виховної роботи І.Я. Книш., завідувач технологічного відділення Р.В Андрусик., куратор групи О,Л Тракало. і активна аудиторія батьків. У невимушеній атмосфері батьки продуктивно спілкувалися, вільно обговорювали проблеми та висловлювали свої думки.

М.В.Сопилюк в своєму виступі наголосив на особливості організації навчальної діяльності закладу в умовах карантинних обмежень, фахову підготовку студентів за новими навчальними програмами і перспективи на майбутнє. Михайло Васильович підкреслив необхідність підвищення мотивації роботи студентів, їх якісну підготовку до ЗНО, реєстрацію на курси поглибленого вивчення дисциплін. А також звернув увагу на дотримання правил безпеки на канікулах і відповідальність батьків.

І.Я.Книш в розмові з батьками відзначив гарний потенціал наших студентів, їхню активність в гуртках художньої самодіяльності та спортивних секціях. Звертаючись до батьків , він запропонував наполегливо сприяти і заохочувати своїх дітей до здорового способу життя і активного відпочинку.

Завідувач технологічним відділенням Р.В.Андрусик наголосив на дотриманні трудової дисципліни студентів та активізації участі у предметних олімпіадах, конкурсах та предметних гуртках.

Куратор групи О.Л Тракало. розповіла про адаптацію студентів та мікроклімат в групі. В ході зборів куратор провела анкетування. Орієнтиром в роботі з групою є девіз: «Роби те, що зможеш, з допомогою того, що ти маєш, там, де ти зараз», а цього досягнути можна тільки в тісній співпраці з батьками.

В кінці зустрічі педагоги тепло привітали батьків з Новорічно-Різдвяними святами, подякували їм за виховання дітей та висловили впевненість, що вони і надалі не будуть шкодувати сил і часу та завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі- навчанні і вихованні успішної особистості.

О.Л Тракало, куратор 11-КЕ групи

: