Search

Працюємо дистанційно

Працюємо дистанційно

Наша праця – формування людини,

і це покладає на нас особливу, ні з

чим незрівняну відповідальність.

В.О. Сухомлинський

Широке застосування інформаційних ресурсів у навчальну діяльність спонукає до безперервного навчання та самоосвіти.

Сьогодні необхідно мислити і працювати по-новому, переформатовувати процес освіти та виховання. Тільки активна праця в плані удосконалення фахової компетенції, оволодіння сучасними комп'ютерними технологіями здатна забезпечити високу якість освітньої діяльності.

Для організації проведення занять в дистанційному режимі, студентам технологічного відділення спеціальності 201 «Агрономія» надсилається інформація з навчальної дисципліни «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва»: тему заняття, план, завдання та методичні рекомендації до їх виконання. Визначається зміст та обсяг домашнього завдання відповідній темі заняття.

На допомогу студенту є електронна бібліотека коледжу (режим доступу: http://193.93.18.90:32001/

Індивідуальні завдання виконуються студентом самостійно з обов'язковим наданням консультації, а саме, обговорення наперед визначених питань; з'ясування, які труднощі були при виконанні завдань; студент отримує відповіді на конкретні запитання або пояснення певних теоретичних положень чи аспектів їх практичного застосування.

Для досягнення мети заняття, закріплення та поглиблення здобутих раніше знань, набуття нових знань, студенти активно працюють в режимі онлайн - відеозустрічі Google Meet. Це сприяє правильно сформулювати навчальний результат заняття. Оцінити досягнення студента, який вміло аналізує матеріал, пояснює головну ідею, відділяє суттєве від несуттєвого.

Галина Фреяк, викладач коледжу

 

: