Search

Готуємось до атестації викладачів

Засідання методичної ради

Готуємось до атестації викладачів

16 грудня відбулось чергове засідання методичної ради коледжу, на якому були розглянуті питання:

  1. Звіт викладачів, які атестуються , про якість підготовки атестаційних матеріалів.
  2. Про результати профорієнтаційної роботи циклових комісій.
  3. Затвердження проекту документу «Дані про виконання загального обсягу навантаження за всіма видами робіт для визначення рейтингової оцінки майстрів виробничого навчання.

Засідання проходило з використанням дистанційних технологій. Члени методичної ради зібрались в презентаційній аудиторії коледжу. Викладачі, які атестуються, виходили на зв'язок, використовуючи платформу GoogleMeet.

В ході засідання було заслухано звіти викладачів про пророблену ними роботу за міжатестаційний період та стан підготовки необхідної документації.

Членами методичної ради схвалено хід підготовки до атестації. Рекомендовано активізувати роботу по формуванню та впорядкуванню елементів комплексів дистанційного вивчення дисциплін .

На засіданні методичної ради обговорено результати профорієнтаційної роботи циклових комісій та внесені відповідні пропозиції по її вдосконаленню.

Затверджено також проект документу «Дані про виконання загального обсягу навантаження за всіма видами робіт для визначення рейтингової оцінки майстрів виробничого навчання.

Юрій Війтик

: