Search

Черговий крок до вершини знань зроблено успішно

Черговий крок до вершини знань зроблено успішно

В міжкафедральній навчальній лабораторії Національного університету біоресурсів і природокористування України на базі ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого» нещодавно тривали настановні та екзаменаційні сесії для студентів першого та другого курсів заочної форми навчання освітнього рівня «Бакалавр» агробіологічного та економічного факультетів.

Завдяки розробленій системі заочної та дистанційної освіти університету, студенти, шляхом викориcтання сучасних інтерактивних технологій, отримували інформаційно-методичні матеріали з кожної навчальної дисципліни, тематичні презентації, відеоматеріали, мали доступ до навчальної та наукової бази університету.

 

Окрім цього, студенти працювали в університетській платформі E-Learn, на якій містяться всі необхідні документи, інструкції до лабораторних робіт, конспекти лекцій та презентації до них, а також додаткові відеоматеріали та посилання на корисні ресурси. Сюди ж і завантажували виконані роботи на перевірку.

 

Лекції, а також лабораторні та практичні роботи проходили в програмах Zoom, Cisco Webex – зручні сервіси для відео-конференцій, що підтримують велику кількість учасників та функцію чату. Все доступно, наглядно, а головне – відповідь на запитання можна отримати в режимі реального часу.

Викладачі цікаво викладають матеріал та блискавично відповідають на поставленні запитання студентів.

Студенти ІІ курсу спеціальності «Агрономія» в повному складі успішно склали 7 іспитів та захистили курсову роботу з дисципліни «Землеробство».

Студенти І курсу спеціальності «Агрономія» в повному складі успішно склали 7 іспитів та захистили курсову роботу з дисципліни «Агровиробниче групування грунтів і охорона земель».

Студенти ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» в повному складі успішно склали 7 іспитів.

Студенти І курсу спеціальності «Облік і оподаткування» в складі 28 чол. успішно склали 6 іспитів.

Сподіваюсь, що ця сесія запам'ятається студентам заочної форми навчання міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України на базі ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого» приємними враженнями і, як підсумок, хороші оцінки в їхніх залікових книжках.

А попереду - Новий рік – рік нових сподівань, здійснення заповітних мрій і чудового веселого настрою. Тому бажаємо й надалі черпати нові знання у престижному столичному ЗВО Національному університеті біоресурсів і природокористування України й ставати відмінними спеціалістами на регіональному та міжнародному ринках праці.

Наталія Хомів,

завідувач міжкафедральної навчальної

лабораторії на базі ВП НУБіП України

«Заліщицький фаховий коледж

ім. Євгена Храпливого»

 

: