Search

Вчитись ніколи не пізно

Наші вітання!

Вчитись ніколи не пізно

Цю істину підтвердило подружжя Холодило. Отримавши професійну економічну освіту, вони працюють в нашому коледжі. Олександр Іванович відмінно виконує функції викладача, неодноразово отримуючи схвальні відгуки, а Галина Романівна успішно трудиться, забезпечуючи освітній процес заочної форми навчання.

Наприкінці 2020 року подружжя успішно завершило навчання на педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів та природокористування України. А нещодавно надійшло підтвердження даного факту – дипломи цього навчального закладу. Розмовляємо з Олександром Івановичем та Галиною Романівною про навчання в Києві.

Коли вступили і яка причина вступу до НУБіП України?

О.І: Вступили на навчання 1 вересня 2019 року. Причина вступу - отримання нового освітнього рівня, що дає низку можливостей: підвищення педагогічної кваліфікації, можливість кар'єрного росту.

Як проходило навчання?

Г.Р.: Навчання проходило в дистанційній формі на різних платформах (Zoom та ін.) Викладачі толерантно відносились до магістрантів. Відчувалась опіка завідуючого кафедрою педагогіки Сопівника  Руслана Васильовича, а також підтримка дирекції коледжу.

Що дало навчання?

О.І.: Вивчали такі дисципліни як: Web-програмування, ділова іноземна мова, керівник закладу освіти, лідерологія, методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності, мультимедійні технології в освіті, освітні технології, педагогіка вищої школи, педагогічні та психологічні засади міжособистісної взаємодії у віртуальному освітньому середовищі, створення е-ресурсів навчального порталу, сучасні технології програмування, технології мобільного навчання та ін. Навчання дало можливість поглибити професійні педагогічні знання, розширити кругозір, детальніше ознайомитись із сучасними інформаційними технологіями в освітньому середовищі.

Які плани на майбутнє.?

Г.Р: Не зупинятися на досягнутому.

О.І.: Займатися самоосвітою, постійно вдосконалювати педагогічну майстерність.

Щиро вітаємо Олександра Івановича та Галину Романівну із завершенням навчання на педагогічному факультеті та бажаємо нових вагомих успіхів у професійній діяльності!

Розмовляв Юрій Війтик

 

: