Search

Вітаємо студентів 24 групи – переможців інтернет-олімпіади!

Вітаємо студентів 24 групи – переможців інтернет-олімпіади!

Сучасні соціально-економічні,політичні,культурніперетворення на перший план висувають проблему модернізації змісту освіти, пошуку нових освітніх форм, зорієнтованих не так на отримання певної бази знань, як на здатність особистості до навчання протягом усього життя.

Інтернет – олімпіада «Всеосвіта Зима-2021» – цікава форма роботи як для студентів, так і для викладача. Адже тут є можливість активізувати пізнавальну діяльність та мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання і закріпити пройдений матеріал. Участь в олімпіаді допомагає поглибити знання з української мови, краще підготуватися до ЗНО. Цікаві та різномані завдання розкривають здібності студентів.

Вітаємо переможців інтернет - олімпіади з української мови, студентів 24 групи спеціальності «Облік і оподаткування», які продемонстрували реальний рівень знань та отримали нагороди:

За зайняте ІІ місце:

Грицак Юліану

Димушко Ангеліну

Яремко Іванну

за ІІІ місце

Витрикуш Ольгу

Маліцького Назара

Сертифікатами учасника та подяками нагороджені:
Абрамець Андріана, Атаманчук Олег, Богдан Марія, Бронецький Микола, Василишин Андрій, Гедзик Наталія, Горук Іван ,Дем'янчук Василь, Децембер Наталія, Довганик Ірина, Луник Ольга, Ожга Роман, Совсун Ілона, Тимчук Юлія, Худоб'як Анастасія, Шевчук Тетяна.

За підготовку до змагань переможців Всеукраїнської олімпіади «Всеосвіта Зима-2021», високі професійні якості, готовність працювати з новими і сучасними технологіями сертифікатом нагороджено Сагайдак Ірину Петрівну – викладача української мови та літератури.

Усе наше життя пов'язане з мовою. Завжди ми шукаємо найточнішого вираження думок або почуттів словом. Можливості нашого пізнання безмежні, і невичерпні можливості розвитку мови. Тому треба постійно піклуватися про здоров'я нашого слова, оберігати його коріння, леліяти його цвіт. Тоді наша мова буде запашною, багатою і співучою, сповненою музики й чару, життєвої правдивості й поетичності.

Ірина Сагайдак, викладач філологічних дисциплін

: