Search

Вітаємо переможців олімпіади з «Політичної економії»!

Вітаємо переможців олімпіади з «Політичної економії»!

Одним із завдань оновлення сучасної національної освіти є цілеспрямоване формування інтелектуального потенціалу нації. З метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, здібностей та природних обдарувань щороку в Україні проводять Всеукраїнські олімпіади з базових дисциплін. Традиційними стали олімпіади в нашому навчальному закладі. Адже отримані ґрунтовні знання з навчальних дисциплін - це запорука успіху майбутнього фахівця, а олімпіади дають можливість виявити кращих з кращих.

Нещодавно в ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого» НУБіП України відбувся 1-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Політекономія», організований викладачами коледжу М. В. Сопилюком і О.Л. Тракало. Учасниками цього етапу стали 18 кращих студентів 24 і 25 ФПЕ груп (спеціальності 071 «Облік і оподаткування»,072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 051 «Економіка»). Це Грицак Ю., Худоб'як А., Богдан М., Димушко А., Яремко І., Совсун І., Гедзик Н., Ожга Р., Краснюк В., Натуркач С., Турчак О., Капчинська У., Король С., Павлюк І., Наконечний Б., Юрійчук М., Турецький О., Бурлака В.

Предметна олімпіада проходила в дистанційному форматі в онлайн-режимі, з допомогою сервісу Meet. Студенти отримали творчі завдання, вирішення яких мали виявити кращих знавців навчальної дисципліни. На виконання завдань був визначений час - одна година,за несвоєчасне повернення виконаної роботи нараховувались штрафні бали. Предметна олімпіада - це особливе випробування, яке не просто тестує знання студентів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Але хіба в нашому коледжі це могло когось злякати? Аж ніяк! Тож наші студенти-переможці готові поділитись своїми враженнями.

Димушко Ангеліна, студентка 24 групи, виборола I місце: «Взагалі, будь-яка олімпіада додає знань, я дізнаюся та відкриваю для себе щось нове. Також підготовка до олімпіади вчить бути завзятою, адже певний матеріал нелегко засвоїти».

Король Станіслав, студент 25 групи, виборов II місце: «Призові місця на будь-якому етапі олімпіади додають впевненості у своїх знаннях, адже починаєш розуміти, що ти перейшов на інший рівень розуміння матеріалу. Кожна перемога настільки піднімає настрій! Я з великим задоволенням беру участь у олімпіадах і вважаю, що впевненість є однією з головних запорук успіху».

Худоб'як Анастасія, студентка 24 групи, виборола III місце: «Участь в олімпіаді дає можливість розставляти пріоритети, раціонально використовувати свій час, розширювати свій багаж знань та отримати новий досвід».

Вітаємо наших переможців! Творчих здобутків і перемог Вам в майбутньому!

Тракало О.Л., викладач

: