Search

Участь у інтернет-олімпіаді – ще одна сходинка у вивченні біології та екології

Всеукраїнські учнівські та студентські олімпіади з базових предметів — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити студентську молодь до вивчення окремих предметів.Предметні олімпіади — це особливе випробування, яке не просто тестує знання студентів, а й гартує їхню зібраність та самостійність.

Взагалі, будь-яка олімпіада додає знань, де студенти відкривають для себе щось нове, те, чим би ніколи не поцікавились у звичайному житті.

Не виняток і студенти ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України», яких організували викладачі коледжу Сопівник Л.Й. та Радик А.В. до участі у VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді (Зима 2021) «На урок» з дисципліни «Біологія і екологія». Учасниками стали 45 студентів, адже олімпіада розкриває широкі можливості створення оптимальних умов для виявлення індивідуальних здібностей, знань, умінь, навичок, розвитку вольових комунікативних якостей особистості.

Інтернет - олімпіада додає величезної впевненості студентам у своїх знаннях,розкриває їхні здібності, виявляє логіку мислення,а також дає можливість краще підготуватись до складання ЗНО.

Крім того, у студентів підвищується інтерес до поглибленого вивчення навчальних, спеціальних та фахових дисциплін.

Як кажуть, побачивши результат, зробиш все, щоб побачити його знову і знову.    

Тож вітаємо переможців та учасників інтернет-олімпіади з біології та екології, зокрема студентів 11, 12, 14, 15 та 21, 22, 24, 25 груп, які виявили добрий рівень знань та отримали нагороди.

Король Станіслав – студент 25 групи

Димушко Ангеліна – студентка 24 групи

Музичка Олександр – студент12 групи

 

 

Базюк Микола – студент 11 групи

Василишин Андрій – студент 14 групи

Капчинська Уляна – студентка 25 групи

Колісник Ростислав – студент 22 групи

Приведа Василь - студент 21 групи

Юрійчук Василь – студент 15 групи

Сертифікатами учасника та подяками також нагородженні:Гутман В., Мисевич В., Нагірний В.,Човган С., Мандзюк А.,Турчак О.,Краснюк В.,Ковбель О., Заянчковський С.,Доскоч М., Гедзик Н., Ференц В., Богдан М. ТурецькийО.,НагірнийВ.,ЛотоцькийЯ.,Кушко А.,Мохун Н.,Селіщев О.,Земледух О., Семчишин О., Гранат О.,Натуркач С.

Викладачів біології та екології Сопівник Л.Й., Радик А.В., нагороджено сертифікатами та подяками за підготовку студентів, їх організацію до змагань, за високі професійні якості працювати із сучасними технологіями.

Отже, участь у інтелектуальних змаганнях – запорука прогресу в будь-якій галузі людського життя у майбутньому.

Для багатьох студентів олімпіада - своєрідний поштовх до участі в різноманітних онлайн - конкурсах, інтернет - олімпіадах. Вони є дієвим шляхом виявлення і реалізації можливостей юних обдарувань.

Бажаємо студентам коледжу нових стартів і перемог на змагальних теренах!

Сопівник Л.Й., Радик А.В.,викладачі біології та екології

: