Search

Наші вітання!

Наші випускники-наша гордість

Наші вітання!

Сеник Іван Іванович-випускник агрономічного відділення Заліщицького коледжу імені Є.Храпливого 2001 року. Зразковий студент, він продовжив навчання в Кам'янець-Подільському державному аграрно-технічному університеті. Згодом, в 2011 році здобув ступінь кандидата сільськогосподарських наук.

Іван Іванович успішно поєднує трудову діяльність фахівця з розвитку продукції кампанії «Агросем» з педагогічною діяльністю викладача Заліщицького коледжу імені Є.Храпливого.

І ось нове досягнення молодого вченого. Нещодавно на засіданні Спеціалізованої Вченої ради Д 71.831.01 Подільського державного аграрно-технічного університету відбувся захист дисертації І.І. Сеника на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.12 - кормовиробництво і луківництво. Тема дисертації "Агробіологічні особливості та технологічні заходи формування урожайності кормових культур в умовах Лісостепу західного".

Колектив Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого надсилає щирі вітання доктору наук, випускнику нашого навчального закладу та бажає нових творчих  здобутків у науковій та педагогічній діяльності!

Юрій Війтик

: