Search

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

Програма академій Cisco та Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя за підтримки Інституту модернізації змісту освіти, з 1 лютого до 1 березня 2021 проводили Safer Internet Day Challenge 2021 під гаслом "Разом для найкращого Інтернету" з нагоди Міжнародного дня безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх.

До участі в проведенні заходу доєдналися й студенти спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» разом із викладачем Т.В.Міщук ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України»

.

 

Студенти протестували безпечність своєї поведінки в цифровому світі, перевірили знання основних термінів з Кібербезпеки та отримали сертифікати.

 

Міщук Т.В., викладач

: