Search

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

Відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня з атестації педагогічних працівників ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України», проведене з поєднанням онлайн-режиму. До цього засідання було проведено велику підготовчу роботу. Адже перед членами атестаційної комісії стояло завдання оцінити роботу кожного викладача за 5 років міжатестаційного періоду. Ця робота була задокументована та оформлена у «Атестаційні справи» викладачів.

Попередньо було проведено декілька засідань атестаційної комісії, на яких розглядались питання підготовки до атестації педагогічних працівників. Ці питання ставали предметом обговорення на засіданнях педагогічної та методичної ради коледжу.

На підсумковому засіданні атестаційної комісії було представлено характеристику та всебічно проаналізовано роботу 24 викладачів, які атестуються. В ґрунтовній предметній розмові було відзначено як позитивні сторони їх діяльності, а також висловлені пропозиції та зауваження, які сприятимуть підвищенню професійного рівня викладачів та якості освітнього процесу.

Атестаційною комісією прийнято рішення присвоїти відповідні кваліфікаційні категорії в межах своєї компетенції, а також клопотати перед атестаційною комісією вищого рівня про відповідність раніше присвоєній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному званню «викладач-методист».

Юрій Війтик

: