Search

Вітаємо переможців інтернет - олімпіади з історії

Вітаємо переможців інтернет - олімпіади з історії

Олександр Довженко сказав: «Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців». Це справді так. Історію потрібно вивчати, тому що це не тільки наше минуле. Це найбільша цінність, наша основа. Як можна дивитися в майбутнє, виховувати нове покоління без усвідомлення свого коріння,  самого себе. Адже хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього.

VIII Всеукраїнська інтернет - олімпіада «На Урок» (Зима 2021) з історії сприяла підвищенню рівня знань студентів та підготовці до успішного складання ЗНО. Олімпіада включала комплексні завдання з історії України та всесвітньої історії. На виконання завдань було виділено 45 хвилин. Тестування передбачало встановлення причинно-наслідкових зв'язків, співставлення історичних подій, роботу з фото та відео матеріалом, карикатурами та картою. В олімпіаді взяли участь кращі знавці минулого з І та ІІ курсів, яким слід було повторити матеріал, вивчений протягом цього навчального року! Незважаючи на те, що студенти могли виконувати завдання в домашніх умовах, завдання були складені таким чином, що кожен міг розраховувати тільки на власні сили.

Вітаємо переможців інтернет - олімпіади з історії, які продемонстрували високий рівень знань та отримали нагороди:

Диплом І ступеня:

Ангеліна Бортник ( студентка15-ФПЕ групи);

Диплом ІІ ступеня:

Мисевич Василь (студент 12 групи)

Доскоч Михайло (студент 22 групи)

Пеняк Олександр (студент 12 групи)

Музичка Олександр (студент 12 групи)

Диплом ІІІ ступеня:

Николяк Арсен (студент 11 групи)

Демчук Тарас (студент 12 групи)

Якимівський Андрій (студент 21 групи)

Бачинський Михайло (студент 12 групи)

Висоцький Дмитро (студент 12 групи)

Гутман Вікторія (студентка 12 групи)

Рахвальський Владислав (студент 14 групи)

Лотоцький Ярослав (студент 21 групи)

Ємчук Вадим (студент 11 групи).

Сертифікатами учасника та подяками нагороджені: Човган Святослав, Мандзюк Андрій, Приведа Василь, Максимчук Надія, Совсун Ілона, Гарап'як Вікторія, Добрянська Діана, Майданик Петро, Натуркач Світлана, Базюк Микола,Ковбель Олег, Остяк Арсен, Зубчак Роман, Семчишин Олександр, Джумак Іванна, Вихрій Олеся, Угринюк Марія, Мендик Володимир, Баскевич Матвій, ГедзикНаталія, Гедзик Назар, Маліцький Назар, Худоб'як Анастасія, Краснюк Вікторія, Монастирський Назар.

За підготовку до змагань переможців Всеукраїнської олімпіади «На Урок», високі професійні якості, готовність працювати з новими і сучасними технологіями свідоцтвом про підготовку студентів-переможців та іменною подякою від «На Урок» нагороджено Олійник Марію Дмитрівну та Петрів Галину Василівну – викладачів історії.

Кожен із нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Освічена людина завжди розуміє, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього. Для народу його історія — це не просто минуле, це його душа. Той, хто не знає національної історії, ніколи не зможе зрозуміти свого народу й діяти на його благо.

Дорогі студенти, любіть історію та продовжуйте її вивчати, бо той, хто знає минуле, може легко передбачити майбутнє.

Марія Олійник, Галина Петрів, викладачі історії

: