Search

Циклова комісія агрономічних та еколого-інженерних дисциплін запрошує на навчання у коледж

Циклова комісія агрономічних та еколого-інженерних дисциплін

запрошує на навчання у коледж


Нещодавно у ВСП «»Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» цикловою комісією агрономічних та еколого-інженерних дисциплін було проведено День відкритих дверей, який проходив у формі відеоконференції.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулися директор коледжуГлова Володимир Степанович та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович, ознайомивши учнів шкіл та їх батьків із базою, структурою та спеціальностями навчального закладу. В ході розмови більше уваги надавалось спеціальностям агрономічного циклу. Цікавими були відгуки про навчання у коледжі його випускників, зокрема:

Золотого Миколи, Семенюка Ігоря, Ковальчук Ірини.

Згадуючи про студентські роки у коледжі, вони ділились досвідом праці за фахом.

Своїми враженнями про навчальний заклад поділились теперішні студенти, які здобувають фах агронома:

Лешко Денис – студент 42групи, Тракало Михайло – студент 31групи.



Завідувач технологічним відділенням Андрусик Роман Васильович говорив про престижність професії агронома та її перспективи у майбутньому.

Голова циклової комісії Сопівник Любов Йосипівна закликала майбутніх абітурієнтів обирати професію агронома, еколога, оскільки ці спеціальності на сьогоднішній день надзвичайно потрібні, перспективні та високооплачувані.

«Я теж випускниця цього навчального закладу, тут навчались мої діти, - вела розмову Сопівник Люба Йосипівна – хочу, щоб усі зрозуміли важливість особистого вибору, бо улюблена професія – на все життя»

Учні шкіл та їх батьки отримали відповіді на запитання та були запрошені дирекцією коледжу відвідати наш навчальний заклад для ознайомлення з матеріально-технічною базою.

Захід відбувався у теплій, дружній, невимушеній атмосфері.


Сопівник Л.Й., голова циклової комісії агрономічних та еколого-інженерних дисциплін

: