Search

Засідання обласного методичного об’єдання викладачів суспільнихдисциплін

Засідання обласного методичного об'єднання викладачів суспільних дисциплін

31 березня на базі Бучацького фахового коледжу ПДАТУ в онлайн-режимі відбулося засідання обласного методичного об'єднання викладачів суспільних дисциплін. Наш навчальний заклад на даному заході був представлений викладачами історії М.Д. Олійник та Г.В. Петрів.

Розпочалося онлайн-зібрання з відеоекскурсії містом Бучач «Місто над Стрипою». Після цього з вітальним словом виступила методист ради директорів ЗФПО Тернопільськоїобласті І.Б. Лещик.

Голова обласного методичного об'єднання викладачів історії Л.В. Смерека наголосила на ключових проблемах, з якими стикається викладач суспільних дисциплін у світі цифрових технологій та надала короткі рекоменлації по їх вирішенню.

Також були презентовані доповіді викладачів Бучацького фахового коледжу ПДАТУ Чипа Р.Я. «Дистанційне навчання. Онлайн інструменти на заняттях історії» та Ліщинської Г.М. «Електронний освітній контент – важливий фактор історичної освіти».

Смерека Л.В. підвела підсумки засідання, побажала учасникам заходу здоров'я, терпіння та успіхів у підготовці студентів до ЗНО з історії України.

Петрів Г.В., Олійник М.Д., учасники методичного об'єднання

 

 

 

 

 

     

: