Search

Урочисте засідання Х «Фестивалю студентської науки - 2021»

Урочисте засідання Х «Фестивалю студентської науки - 2021»

З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в університеті та відокремлених підрозділах, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 123-річчя Університету та Дня науки 11 - 20 травня в університеті проходив Х «Фестиваль студентської науки - 2021».

З 11 по 17 травня в коледжі проведено I-й етап Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021 НУБіП України», який проводиться вже традиційно згідно плану університету та наказу ректора НУБіП України. В цьому році цей захід приурочений також до відзначення 123-річчя НУБіП України, 123-ї річниці з дати заснування садівничого закладу в Заліщиках та Дня науки. В конкурсі прийняло участь 12 студентських гуртків коледжу. Комісією у складі представників науково-педагогічних працівників, на чолі з директором коледжу В.С. Гловою було визначено переможців І етапу – 5 кращих студентських наукових гуртків:

  • Веб-технології (Керівник – Червоняк А.М.);
  • Математичний гурток (Керівник – Глова Г.Р.);
  • АРМ Бухгалтера (Керівник –Леоненко Н.В.);
  • Мій рід, моя земля, моя Батьківщина (Керівники – Петрів Г.В., Олійник М.Д.);
  • Літературна вітальня (Керівник – Юрійчук О.В.).

Матеріали роботи кращих гуртків коледжу були представлені конкурсній комісії університету.

20 травня о 14:00 відбувся ІІ етап – підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету на урочистому засіданні у формі веб-конференції шляхом представлення інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків та співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків – переможцями І етапу фестивалю (програма додається). Розпочав зустріч із вступним словом ректор НУБіП України, академік С.М. Ніколаєнко, який привітав учасників та висловив рекомендації по науково-дослідній роботі студентської молоді.

ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України представив на цій конференції роботу студентського наукового-практичного гуртка «Веб-технології» презентацією та виступом старости гуртка – Сердюка Дмитра Ігоровича, студента спеціальності «Комп`ютерна інженерія». Журі як коледжу так і університету високо оцінило діяльність студентських наукових гуртків та їх керівників.



Підсумки роботи конференції підвів начальник науково-дослідної частини НУБіП України Отченашко В.В., доктор с/г наук, професор. Відзначення та нагородження відбудеться в ході урочистостей святкування Дня університету та коледжу.


Червоняк А.М., викладач вищої категорії, завідувач лабораторії ІС і ТЗН

: