Search

Легкоатлетичні старти

123-річчя :

НУБіП України,

ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є Храпливого,

від дня народження Євгена Храпливого

Легкоатлетичні старти

З нагоди 123-ї річниці навчального закладу на спортивному майданчику ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України пройшла відкрита першість коледжу з легкої атлетики. На змагання були запрошені учні шкіл міста Заліщик. Змагались у трьох видах програми.

На дистанції 100 м серед дівчат перемогла студентка 12 групи Максимчук Надія, другою була Бричка Богданна і третьою - Вітовська Наталія (15 група).

У юнаків впевнено і з великим відривом переміг студент 24 групи Атаманчук Олег, член збірної Тернопільської області, другим фінішував учень гімназії Шуцький Максим і замкнув трійку призерів Перуняк Ігор (22 група).

В бігу на 1500 м перемогу здобула Гоменюк Ганна (14 група). Вітовська Наталія (15 група) виборола друге місце і третьою стала Фурман Руслана (14 група).

У юнаків переміг Шляпський Максим (ЗОШ №2), друге місце у Щуцького Максима з гімназії, і третім був Василишин Андрій з 24 групи.

Досить хороші результати показали юнаки в штовханні кулі. Перемогу здобув Мельник Богдан (14 група), друге місце у Бронецького Миколи (24 група), третє - у Мандзюка Андрія (11 група).

У дівчат перше місце виборола Никоряк Юлія (14 група), Богдан Марія з 24 групи була другою, і замкнула трійку призерів Максимчук Надія (12 група).

В командному заліку перемогла команда 24 групи, на другій сходинці - студенти 14 групи і на третій - студенти 15 групи.

Всі переможці були нагороджені грамотами та цінними і пам'ятними призами, які вручив директор коледжу В. С. Глова.

Кращі спортсмени візьмуть участь в чемпіонаті Тернопільської області.

Токарчук В. І., керівник фіз. виховання.

 

 

: