Search

Робочий візит представників ректорату НУБіП України до Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого

Робочий візит представників ректорату НУБіП України до Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого

4 червня 2021 року з робочим візитом до ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого НУБіП України прибули проректор з науково-педагогічної роботи, професор Василь Дмитрович Шинкарук та начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання, професор Василь Іванович Лопушняк.

В процесі роботи, яка була надзвичайно конкретною та діловою, відбулися:

Зустріч з членами дирекції коледжу;

Огляд та знайомство з навчальними аудиторіями і лабораторіями та їхніми завідувачами;

Зустріч-розмова з викладацьким колективом коледжу;

Розмова зі студентами коледжу.

Гості цікавились роботою студентської їдальні та музею коледжу

В ході спілкування Василь Дмитрович Шинкарук детально цікавився напрямами роботи навчальних кабінетів і лабораторій, їх оснащенням, планами на оновлення та осучаснення.

В кожному конкретному випадку представниками ректорату надавались змістовні та прикладні поради в напрямку підвищення ефективності роботи, поглиблення зв'язків з відповідними кафедрами НУБіП України.

Спілкуючись зі студентами коледжу, гості цікавилися планами студентів, їх враженнями від навчання, проживанням в гуртожитку, умовами проведення вільного часу, заняттями в спортивних секціях та гуртках.

До речі, за підсумками участі в конкурсі «Фестивалі студентської науки-2021», який проходив в НУБіП України, було відзначено і ряд робіт студентів нашого коледжу-учасників предметних гуртків під керівництвом викладачів А.М.Червоняка, Г.Р.Глови, Н.В.Леоненко, С.Г.Руснак, О.В.Юрійчук.

В час зустрічі з педагогами коледжу піднімались питання осучаснення ряду навчальних кабінетів і лабораторій, залучення благодійних ресурсів від меценатів краю, серйозне та відповідальне ставлення до дотримання вимог карантину, збільшення кількості вступників, як в коледж, так і до університету.

З зацікавленням було розглянуто ряд актуальних проєктів, які будуть реалізовуватись в найближчій перспективі.

Позитивно було оцінено роботу колективу по переходу до нового ступеня освіти – фахова передвища освіта, розвиток баз практичної підготовки по кожній спеціальності.

На зустрічі вручено дипломи переможців та нагороди працівникам та студентам коледжу - учасникам конкурсу-фестивалю «Змагаймось за нове життя»,який був присвячений 150 - річчю з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури.

Володимир Глова, директор коледжу

: