Search

Підсумки вікторини «Чи знаєш ти історію коледжу та НУБіП України?»

123-річчя :

НУБіП України,

ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є Храпливого,

від дня народження Євгена Храпливого

Підсумки вікторини «Чи знаєш ти історію коледжу та НУБіП України?»

 

В ході відзначення пам'ятних дат: 123-ї річниці НУБіП України, ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» та 123-ї річниці від дня народження Є. В. Храпливого, студенти нашого коледжу стали учасниками конкурсу-вікторини «Чи знаєш ти історію коледжу та НУБіП України?».

Онлайн-вікторина для студентів, учнів шкіл, гімназій, ліцеїв, професійних училищ та всіх бажаючих проходила на базі офіційного веб-сайту коледжу  в період з 17 до 25 травня 2021 року.

З огляду на те, що наш заклад ось уже 21 рік носить ім'я відомого вченого, педагога, агронома, кооператора, громадського діяча – уродженця села Лисівці Заліщицького району Є. В. Храпливого, ще однією темою цього своєрідного іспиту для інтелектуалів коледжу стала біографія та діяльність цієї особистості.

Організацію підготовчої роботи здійснили викладачі секції історичних дисциплін М.В. Сопилюк, М. Д. Олійник та Г.В. Петрів. Тож заліщицькі студенти ретельно вивчали історію НУБіП України, рідного закладу освіти та життєвий шлях Є. В. Храпливого, а відтак опрацьовували матеріали анкети опитування і відправили свої відповіді оргкомітету конкурсу.Участь у цій вікторині не лише сприяє поглибленню історичних знань, але й приносить додаткові бали в оцінюванні результатів пошуково-дослідницької роботи студентів.

На розгляд конкурсної комісії поступила 131 анкета. Більшість учасників вікторини склали студенти першого і другого курсів. Серед учасників були також учні шкіл та випускники коледжу. Роботи було оцінено і підведено підсумки.

Результати оприлюднено на пленарному засіданні ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції педагогічних і науково-педагогічних працівників, науковців та молодих вчених, студентів, приуроченої 123-й річниці НУБіП України і ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» та 123-й річниці від дня народження Є. В. Храпливого.

Переможцями та призерами конкурсу-вікторини стали студенти: Гаврилюк Анатолій, 15-Е група (спеціальність «Економіка підприємства»), Бричка Богданна, 15-Е група (спеціальність «Економіка підприємства»), Юрійчук Микола, 25 П група (спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»),

Мохун Наталя, 15-П група (спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»), Соляр Вікторія, 15-П група (спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»),

Мисевич Василь, 12 група (спеціальність «Агрономія»), Яремко Іванна, 24 група (спеціальність «Облік і оподаткування»),

Димушко Ангеліна, 24 група (спеціальність «Облік і оподаткування»),

Човган Святослав, 11-К група (спеціальність «Комп'ютерна інженерія»), Базюк Микола, 11-К група (спеціальність «Комп'ютерна інженерія»),

Литвинович Юлія, 15-П група (спеціальність «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»), Мороз Анастасія, 15-Е група (спеціальність «Економіка підприємства»).
Директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» В. С. Глова та начальник відділу освіти Заліщицької міської ради Н.М. Підгребя вручили переможцям і призерам вікторини нагороди. Вони відзначені грамотами і подяками дирекції коледжу та подарунками - книгами з історії нашого навчального закладу і міста Заліщики та Заліщицького краю.

Бажаємо студентам та учням шкіл нових досягнень в навчальній та дослідницько-пошуковій роботі!

М. В. Сопилюк, викладач історії

 

: