Search

Захист дипломних проектів

Захист дипломних проектів


Захист дипломних проектів молодшого спеціаліста – це, мабуть, самий хвилюючий і відповідальний момент за весь час навчання в Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України».

На спеціальності 123 Комп'ютерної інженерії 17 червня відбувся захист дипломних проектів студентами 4 курсу денної форми навчання, які стали дипломованими спеціалістами. Під час захисту дипломних проектів засідала комісія в складі: Голова ЕК - Мацюк Олександр Васильович – керівник науково-дослідної лабораторії «Розумне місто Тернопіль» Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя, кандидат технічних наук, доцент.,Заступник голови ЕК - Сопилюк Михайло Васильович – заступник директора з навчальної роботи. Члени ЕК на захисті дипломних проектів: Міщук Тетяна Віталіївна - викладач дисципліни «Системне програмування», «Периферійні пристрої», «Мікропроцесорні системи», «Надійність, діагностика та експлуатація комп'ютерних систем і мереж», «Об'єктивно-орієнтоване програмування», Зубик Іван Михайлович - викладач дисципліни «Технічне обслуговування ЕОМ», «Охорона праці» та Секретар комісії – Бойчук Оксана Миколаївна.

В процесі захисту студенти запропонували досить багато цікавих технологічних рішень та розкрили ряд питань, які ставить перед ними саме життя. Частина тем ДП були запропоновані студентами з відповідним обґрунтуванням доцільності їх розробки. Як правило, вони пов'язані з науково-дослідною роботою студента або його професійною діяльністю. Більшість робіт носять прикладний характер. Дуже тішить високий рівень виконаної роботи, цікаві та змістовні доповіді студентів.

Тепер вже все позаду і фахівців чекає перспективне робоче місце за здобутою кваліфікацією технік-програміст або вступ до вищих навчальних закладів.Високий рівень представлених до захисту проектів переконливо засвідчив, що студенти проявили себе фахівцями в теорії і на практиці.

Зичимо Вам, шановні випускники, життєвих гараздів та знайти себе у професійній діяльності, сподіваємося на подальшу співпрацю


 Міщук Т.В., викладач технічних дисциплін   

: