Search

Кваліфікаційні іспити на економічному відділенні

Кваліфікаційні іспити на економічному відділенні

 Розпочинаючи з 22 червня на економічному відділенні проходили кваліфікаційні іспити за фахом. Це завершальний етап трьохрічного циклу навчання за спеціальностями. Він дає змогу оцінити рівень теоретичної та практичної підготовки майбутніх випускників за обраним фахом.

                                                              

23 червня кваліфікаційний іспит складали студенти 35П групи за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». До складу кваліфікаційної комісії входили М.Т.Михайлів, директор мережі супермаркетів ТОВ «ТЕКО Трейд» Заліщицького РАЙСТ, заступник голови комісії – Л.В.Стрільчук, завідувач економічного відділення, члени комісії: Г.М.Ситник, викладач дисциплін «Комерційна діяльність» та «Комерційне товарознавство», О.Ю.Киверига, викладач дисциплін «Ринкові дослідження» та «Ціноутворення», Марусик М.Я., викладач дисципліни «Фінансовий облік».

24-25 червня здобуті знання та вміння демонстрували студенти 34 групи за спеціальністю 071 «Облік та оподаткування».

До складу кваліфікаційної комісії входили: голова комісії – О.М.Бойко, головний спеціаліст-бухгалтер відділу з питань надання соціальних послуг Заліщицької міської ради, заступник голови комісії – М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, члени комісії: Р.С. Жлуховська, викладач дисципліни «Облік і звітність в бюджетних установах», О.М.Яремчук, викладач дисциплін «Фінансовий облік» та «Контроль і ревізія»,Зарівна Б.П.., викладач дисципліни «Економічний аналіз».

Варіанти завдань на кваліфікаційний іспит складалися із теоретичного питання, тестових завдань та практичних задач. Студенти працювали близько 4 годин. Кваліфікаційні роботи студентів члени комісії опрацювали та виставили відповідні оцінки. Студенти продемонстрували добрі знання та вміння, здобуті у коледжі за час навчання.

Голови комісій та викладачі побажали випускникам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, здійснення задумів та мрій, успішного продовження навчання та працевлаштування.

Л.В.Стрільчук,

завідувач економічним відділенням,

члени екзаменаційних комісій

: