Search

Про підсумки екзаменів та підготовку до нового навчального року…

Засідання педагогічної ради

Про підсумки екзаменів та підготовку до нового навчального року…

Проведено завершальне засідання педагогічної ради коледжу в 2020-2021 навчальному році, на якому були обговорені наступні питання порядку денного:

  1. Про підсумки проведення державних кваліфікаційних екзаменів;
  2. Про заходи з підготовки до 2021-2022 навчального року;
  3. Про визначення ліміту стипендіатів для призначення академічної стипендії студентам 2-4 курсів денної форми навчання;
  4. Про погодження сценарію проведення урочистостей вручення дипломів випускникам у 2021 році;
  5. Затвердження рекомендацій студентам-випускникам для вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

З першого питання порядку денного учасників засідання педради інформували завідувачі відділень: технологічного – Р.В.Андрусик та економічного – Л.В.Стрільчук. Вони детально проаналізували кількісні та якісні показники здачі кваліфікаційних іспитів. У виступах були названі прізвища студентів груп, які підтвердили рівень знань для отримання дипломів з відзнакою.

В.С.Глова, директор коледжу, детально інформував учасників засідання про заходи з підготовки до нового навчального року. Співдоповідачем з цього питання виступив М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи.

В обговоренні цього питання взяв участь А.М.Червоняк, проаналізувавши стан готовності до проведення при потребі занять в дистанційному режимі.

О.П.Слободян, методист коледжу проаналізувала перспективи методичної діяльності викладачів коледжу у 2021-2022 н.р.

Про визначення ліміту стипендіатів для призначення академічної стипендії на І семестр 2021-2022 н.р студентам 2-4 курсів денної форми навчання інформував М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи.

С.Г.Руснак, в.о. заступника директора з виховної роботи, ознайомила у4часників засідання педради з сценарієм проведення випускного у 2021 році.

На засіданні педради були затверджені рекомендації студентам-випускникам для вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

В засіданні педагогічної ради взяв участь та виступив голова Наглядової ради коледжу М.М.Долотко.

Юрій Війтик

: