Search

Шановні випускники!

До уваги випускників шкіл, професійних ліцеїв

Шановні випускники!

Якщо ви ще не визначились із вибором майбутньої професії, то вам варто спробувати стати студентом ВСП "Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України". Чому? А тому, що…..

  1. Навчання у коледжі – це престижно!

  2. Цілеспрямований колектив високопрофесійних викладачів поведе вас у світ улюблених професій: агронома, еколога, комп'ютерного інженера, бухгалтера, економіста, менеджера і комерсанта, фінансиста.

     

     

  3. Навчаючись у коледжі, можна здобути популярні робітничі професії: тракторист – машиніст, водій автомобіля, квітникар, продавець продовольчих товарів, оператор комп'ютерного набору, лаборант хіміко – бактеріологічного аналізу, бджоляр.

     

  4. Навчання в коледжі – це реальна можливість проходження виробничої практики на провідних підприємствах України та стажування студентів за кордоном (Німеччина, Данія, Австрія).

  5. Навчаючись, матимеш змогу займатися науково – дослідною, пошуковою роботою та брати участь у різноманітних предметних гуртках, гуртках поглибленого вивчення української, іноземних мов, математики, історії.

  6. Свої творчі здібності ти зможеш зреалізувати у численних гуртках художньої самодіяльності, спортивних секціях.

     

  7. До послуг студентів сучасний типовий гуртожиток, їдальня, медпункт, працює WI – FI, бібліотека з телекомунікаційною мережею, сучасний спортивний комплекс, актова зала - все це робить студентське життя комфортним.

  8. Старанно опановуєш навчальні дисципліни – отримуєш стипендію, можливо, і підвищену.

  9. Після закінчення коледжу випускники мають можливість продовжити навчання за обраною спеціальністю в НУБіП України (відразу на третій курс)!!!

  10. Коли ж ти не маєш можливості продовжувати навчання в м. Київ, - до твоїх послуг міжкафедральна лабораторія, яка надає освітні послуги для здобуття ОКР «Бакалавр» у стінах нашого навчального закладу.

     

Тож запрошуємо випускників шкіл та ліцеїв до коледжівської родини!!!

: